Haberler

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'dan Başkan Hasan Can'a Ziyaret

Abone Ol

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve Başkan Yardımcısı Ahmet Tüfekçi Başkan Hasan Can'ı makamında ziyaret etti.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve Başkan Yardımcısı Ahmet Tüfekçiyi belediye makamında ağırladı. Ziyarette Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan da hazır bulundu.

Gerçekleşen ziyarette fikir alışverişi yapıldı. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın misafirperverliğinden ötürü Başkan Hasan Can'a teşekkürlerini sundu. Başkan Hasan Can da Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'a ziyaretinde ötürü teşekkür etti ve Meclis Salonu, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Çözüm Merkezi, İstihdam Merkezi, Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi, Çağrı Merkezi, Arşiv ve Çiğdem Restoran'ı gezdirerek, birimlerin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyaret sonunda, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın Başkan Hasan Can'a Eyüp İlçesinin resmedildiği bir tablo hediye etti. Başkan Hasan Can ise Ümraniye Belediyesi Meslek Edinme Kursu hocaları tarafından yapılan yaldız işlemeli cam vazo hediye etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Remzi Aydın Hasan Can Ümraniye Eyüp Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title