Haberler

F&F'den Peter Pan Tarzı Yakalar

Güncelleme:
Abone Ol

F&F koleksiyonunda yer alan sevimli yakalar, zıt renkleri ile stilinize hareket ve enerji katıyor!

Stil sahibi kadınlar, küçük dokunuşlarla ne kadar büyük etkiler yaratabileceklerini çok iyi bilirler. F&F Koleksiyonu'nda da öne çıkan Peter Pan tarzı yakalar, bu sezon birçok defilede ve kırmızı halıda dikkat çekti. Ünlü yıldızlardan Michelle Williams ve Alexa Chung, bu trendin takipçileri olduklarını giydikleri kıyafetlerle gözler önüne serdiler. İster dantelli, ister kenarları yuvarlak yakaları tercih edin, seçim sizin! Unutmayın, zıt renklerle Victoria dönemini anımsatan desenleri kullanarak kıyafetinize masumiyet katabilirsiniz. Böylelikle modern ve feminen bir görüntüyü yaka-elbise zıtlığıyla yakalayabilirsiniz. F&F bu trendi kullanırken 1960'ların bluz modelini parlak, iddialı renk ve desenlerdeki yakalarla bir araya getirdi. Kapri pantolonlar ve babetlerle bir arada giyebileceğiniz Peter Pan stili yakalar, sonbaharda da podyumlarda hızını kesmeden devam edeceğe benziyor.

F&F, kaliteli, modayı takip eden ve günün her saatinde kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan koleksiyonlarıyla KİPA Mağazaları'nda.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title