Haberler

!f Music Huzurlarınızda - !f İstanbul Müzik Doldu

Abone Ol

16-26 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek 11. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali yeni bir sürprizle geliyor.

. adidas Originals ana sponsorluğundaki mini-festival !f Music, festivalde müziğin tüm yansımalarını bir araya getiriyor. !f Music ile çok özel müzik filmleri, müziğin mutfağından etkinlikler ve partiler bir arada !f İstanbul'da.

Açılışını, psikedelik bir deneyim olan Chemical Brothers'ın ''Don't Think'' filminin dünyadaki sayılı şehirle aynı anda gerçekleştirilen özel gösterimiyle yapan !f Music filmleri, Chemical Brothers'dan Devendra Banhart'a, Courtney Love- Kurt Cobain ilişkisinden erkek egemen müzik dünyasında kadın olmayı anlatan Patty Schemel'e, Le Tigre'ye ve Japonya'nın mistik seslerine kadar uzanıyor.

Festivalin büyük konuğu Michael Nyman, British Council desteğiyle, !f Music kapsamında sesle görüntü arasındaki ilişkiyi anlatan, ders niteliğinde bir konuşma yapacak. The Piano ve Gattaca filmlerinin de müziklerini yapan besteci ve yazar Nyman, aynı zamanda yönetmen ve fotoğrafçı.

!f Music Partileri'nde yine dünyaca ünlü isimler yer alacak. Kate Simko, Nisan 2011'de, Berlin'de yarattığı çığır açan canlı 'A/V' şovu ile !f Music Açılış Partisi'nde Ghetto'da! Gecenin warm-up ve close-up'ında ise, Dearhead'i göreceğiz. 3 mekana birden yayılacak olan Gökkuşağı Partisi'nde, ana sahnede Nomi Ruiz (Jessica 6) DJ setinin ardından sürpriz bir PA performansı da yapacak. Gökkuşağı Partisi'nin diğer Djleri; sahneyi Nomi Ruiz'den sonra devralacak olan Barış K., bir !f klasiği olan Dearhead, electronica disco ritimleriyle Mr. Sür ve Elif&Duygu.

Nyman ile Buluşmak

Yer: SALT Beyoğlu Açık Sinema

Tarih: 19 Şubat Pazar

Saat: 17:00 – 18:00

Dil: İngilizce (Türkçe Simultane Tercüme)

!f İstanbul Açılış Partisi

Feat. Kate Simko (US) Live + DJ Set

Warm up- Close up : Dearhead

Visuals by Jeffrey Weeter

Yer : Ghetto

Tarih : 18 Şubat Cumartesi

Saat : 22:00

!f Gökkuşağı Partisi

Feat. Nomi Ruiz DJ Set(Jessica 6), Barış K, Dearhead, Mr.Sür, Elif & Duygu

Yer : Babylon

Tarih : 24 Şubat Cuma

Saat : 22:00

Kaynak: Bültenler / Güncel

Courtney Love Kurt Cobain İstanbul Japonya Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title