Haberler

Fanatik Fenerbahçe Taraftarı Çift Nikah Masasına da Formayla Oturdu

Abone Ol

Sarı LACİVERT NİKAH KAYSERİ'de fanatik Fenerbahçe taraftarı Mustafa Kemal Köksoy, kendisi gibi Fenerbahçe taraftarı nişanlısı Nilüfer Nart'la nikah masasına da Fenerbahçe formasıyla oturdu.

Sarı LACİVERT NİKAH

KAYSERİ'de fanatik Fenerbahçe taraftarı Mustafa Kemal Köksoy, kendisi gibi Fenerbahçe taraftarı nişanlısı Nilüfer Nart'la nikah masasına da Fenerbahçe formasıyla oturdu. Mustafa Kemal Köksoy, 'Fenerbahçe aşkını nikahımıza da taşıdık. Allah bir de bize Emenike ve Sow verirse Fenerbahçe aşkımız daha da perçinlenecekö diye espri yaptı.

Kocasinan Belediyesi Nikah memurluğuna sarı pantolon ve Fenerbahçe formasıyla gelen caüf2e işletmecisi Mustafa Kemal Köksoy ve nişanlısı Nilüfer Nart, nikah masasına da örtü yerine Fenerbahçe kaşkolu serdi. Damadın formasında 'M. Kemal 19' gelinin formasının arkasında ise '07 Nilüfer' azması ve yan yana yürüdüklerinde Fenerbahçe'nin kuruluş yılı olan 1907'nin çıkması da dikkat çekti. Genç çiftin nikahını kıyan nikah memuru Mustafa Okay, evlilik cüzdanını geline verirken, gelin de nikah memurunun boynuna Fenerbahçe kaşkolu taktı. Nikah sırasında Nilüfer Nart'a evlenme teklif eden ve yüzün takan Mustafa Kemal Ulusoy, 'cafe işletmecisiyim. Bir Fenerbahçe maçı sonrası Nilüfer ortak arkadaşımızla cafeye geldi ve orda tanıştık. 10 gün sonra Nilüfer'i istemeye gittik, 1 ay sonra da nişanlandık. Allah nasip etti 9 ay sonra da nikahımız kıyıldı. Allah bize bir de Musa Sow ve Emenike verirse yeter' diye konuştu. Nilüfer Nart ise, 'Eşimi ve Fenerbahçe'yi seviyorum. Şampiyon Fenerbahçe' demekle yetindi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Moussa Sow Fenerbahçe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title