Haberler

Fatih Caddesine Üç Tane Katlı Otopark

Güncelleme:
Abone Ol

Koç, Tarhan ile Çayırova'da basmadık yer bırakmadı.

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Timur Koç ve Büyükşehir Belediye başkan Adayı Tahsin Tarhan ile birlikte Çayırova Mahallesi, Yavuz Selim Caddesi'nden başlayıp fatih caddesi'ne kadar tüm esnafları ziyaret etti. Tarhan ve Koç'a İlçe yöneticileri ve Belediye Meclis üyesi aday adayları da eşlik etti. Tarhan ve Koç, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı.

Daha öncede tüm esnafları ziyaret edip destek isteyen Koç, bu kez Büyükşehir adayı Tarhan ile ziyaret edip, 30 Mart'ta destek istediler. Her esnafla hal hatır sorup sohbet eden CHP adayları, Hem Büyükşehir hem yerel belediye eliyle örnek bir Çayırova sözü verdiler.

MAĞDUR EDİLEN BÖLGE

Esnaflarla konuşan Büyükşehir Adayı Tarhan, bu bölgelerden çıkan bir evladınız olarak, Büyükşehir tarafından mağdur edilen Çayırova'ya büyük projeler yapacaklarını, ayrıca Koç'un kamuoyuna açıkladığı projeleri bir bir gerçekleştireceklerini anlattı. Tarhan, Çayırova benim için özelliği olan, yetiştiğim bir bölge. Burası mağdur edilmiş bir yer. Büyükşehir'i aldığımızda, hizmete boğulacak. Bunun sözünü veriyorum"dedi.

BİR TUVALET BİLE YOK

Çayırova Belediye başkan adayı Timur Koç ise, göreve geldiklerinde sağlık, eğitim, ulaşım, tesis eksiği bırakmayacaklarını ifade ederek, Fatih Caddesi'nde trafik sorununu çözeceklerini, bir tuvaleti bile bulunmayan caddede yeni bir dönemin başlayacağını, üç adet katlı otopark yapılacağını söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tahsin Tarhan Timur Koç Çayırova Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title