Haberler

Fatih Camisi'nde Hüda Par Üyesi Aytaç Baran İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Abone Ol

Gıyabi cenaze namazından görüntüler Yeni İhya Der Başkanı ve Hüda Par üyesi Aytaç Baran ile 3 kişinin öldürülmesini protesto etmek amacıyla cuma namazının ardından Fatih Camii önünde toplanan bir grup, gıyabi cenaze namazı kıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Gıyabi cenaze namazından görüntüler Yeni İhya Der Başkanı ve Hüda Par üyesi Aytaç Baran ile 3 kişinin öldürülmesini protesto etmek amacıyla cuma namazının ardından Fatih Camii önünde toplanan bir grup, gıyabi cenaze namazı kıldı.Cuma namazının ardından Fatih Camii avlusunda toplanan Hüda Par üyeleri, tekbirler getiren grup, PKK aleyhine sloganlar attı. "Zalimler için yaşasın cehennem", "Müslüman uyuma kardeşine sahip çık", "Zulme karşı ayağa kalk" "Aytaç Baran, Yasin Börü yolunuz yolumuzdur" yazan pankartlar ve ellerindeki Aytaç Baran'ın fotoğraflarıyla Diyarbakır'daki saldırıları kınayan grup üyeleri, Cemal Çınar tarafından Yeni İhya Der Başkanı Aytaç Baran için gıyabi cenaze namazı kıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title