Haberler

Resmen Çin işkencesiyle ölüm! Döve döve bayılttıkları arkadaşlarını akılalmaz yöntemle ayıltmaya çalıştılar

Güncelleme:
Abone Ol

Fatih'te alacak verecek yüzünden çıkan tartışmada, 18 yaşındaki Yaşar Karakaş arkadaşları tarafından dövülerek bayıldı. Arkadaşları, Karakaş'ı uyandırmak için üzerine su döküp elektrik verince genç olay yerinde hayatını kaybetti. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

FATİH'te alacak verecek meselesi yüzünden Yaşar Karakaş(18) ve 4 arkadaşı arasında evde tartışma çıktı. 5 arkadaşı tarafından öldüresiye dövülen Karakaş bayıldı. Karakaş, arkadaşları tarafından ayılması için vücuduna verilen elektrik nedeniyle hayatını kaybetti. Olayla ilgili evde bulunan 1'i kadın 4 kişi gözaltına alındı.

ARKADAŞLARINI DÖVE DÖVE BAYILTTILAR

Olay, saat 06.00 sıralarında Atikali Mahallesi'nde bulunan 5 katlı binanın bodrum katında meydana geldi. İddiaya göre aralarında alacak verecek meselesi bulunan Yaşar Karakaş ile Ramazan K.(28), Eda T., Cebrail K.(29), ve İsmail K.( 26) arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, aldığı darbeler nedeniyle Karakaş bayıldı.

Resmen Çin işkencesiyle ölüm! Döve döve bayılttıkları arkadaşlarını akılalmaz yöntemle ayıltmaya çalıştılar

ÜZERİNE SU DÖKÜP ELEKTRİK VERDİLER

Karakaş'ın ayılması için önce üzerine su döken arkadaşları ardından da vücuduna elektrik verdi. Karakaş'ın kendisine gelmemesi üzerine evde bulunanlar 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekipleri, Karakaş'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Evde bulunan 1'i kadın 4 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olay yeri inceleme ekiplerinin evde yaptığı incelemelerin ardından Karakaş'ın cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerde, Ramazan K.'nın 10 suçtan, Cebrail K.'nın 4 adet suçtan, İsmail K.'nın ise 11 adet suçtan kaydının olduğu belirlendi. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika 3-sayfa Güncel Suç Suç 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (28)

Fatih Zeren:

Suçluları salıveren hakimler bu arkadaşları evinize alın en iyisi.nasilsa size göre suçlu değiller iyi arkadaş olurlar size

Yanıtla4316
MEmin Polat:

Salan hakimler değil yargı paketi adı altında sürekli cezaevini boşaltan siyasetçiler. Şu an 6 yılın altındaki hapis cezasının yararı yok

1182
MÜCAHİD:

sen hakime savcıya karşı küçük bir suç işle de gör bakalım ne ceza alıyorsun. Adalet bunlarda sadece kendilerine adalet, yasaları boş yere bahane etmesinler.

12
Cafer KILIÇ:

Nereye gidiyoruz Allah sonumuzu hayır eylesin

Yanıtla3205
Reşat:

Bakın hepsi suç kaydı var,,sonra da çıkıp adelat var derler yerin dibine girsin sizin adaletiniz

Yanıtla1163
İbrahim Demirel:

Bu ülkeye büyük bir bela gelmediği sürece nu insanların azgınlıkları devam edecek.

Yanıtla8134
Selim AYDOĞAN:

Büyük bela mı daha ne gelecek son 23 senede

3645
Buğra Er:

Mezopotamya sürüngen terrörü ulkede can almaya devam edıyor uzun adamın yuz yıl turkıyesı ıste bu

Yanıtla5384
Carsambali:

Kisas uygulansin o 4 kisiye..adalet yerini bulsun

Yanıtla3120
man over:

Hepsinin suç kaydı okudukları kitap sayısından fazla

Yanıtla199
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title