Haberler

Durak soran yolcuyu yumrukladı! İETT şoförünün saldırı anı kameraya yansıdı

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul'da bir yolcunun İETT şoförüne "Cevizlibağ durağından geçiyor mu?" diye sormasıyla başlayan tartışma, yumruklu saldırı ile bitti. Saldırıya uğrayan yolcu olay anını cep telefonu ile kaydetti.

Fatih'te İETT otobüsüne binen bir yolcu ile şoför arasında tartışma çıktı. İddiaya göre, yolcu şoföre "Cevizlibağ durağından geçiyor mu?" diye sordu. Şoförün "Görmüyor musun, orada yazıyor!" diyerek tepki gösterdiği yolcu, o anları cep telefonu kamerasıyla kayıt almaya başladı.

Durak soran yolcuyu yumrukladı! İETT şoförünün saldırı anı kameraya yansıdı

YUMRUKLAYIP ARAÇTAN İNDİRDİ

Yolcunun kayıt aldığını gören şoför yerinden kalkarak yolcunun üzerine yürüdü. Şoför, yumruklar savurduğu yolcuyu araçtan indirip yoluna devam etti. Yumrukların hedefi olan yolcu tüm yaşananları cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cevizlibağ Fatih İETT Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (20)

Selin kibar:

Bunlar İETT ye bağlanan özel halk şoförleri bu şoförlerin tahsil seviyesi lise ve üzeri olmalı bir çok psikolojik eğitimden geçmeli ülkemiz diğer ülkelere kıyasla bu konuda çok geri

Yanıtla428
Ben Ekonomistim:

Adam olsa piyasada iş bulur. Böyle torpille işe yerleşirse böyle olur.

Yanıtla46
ahyed yıldız:

şoförü resmen tahrik etmiş. sırf kayda almak için şoför gelsin dövsün demiş. öncesini bilmem ama kayda göre vatandaş suçlu şoför haklı.

Yanıtla09
osmanlı:

Evet yada hayır yahut baş işareti vermek cokmu zor. Ne oldu. Şimdi işinden olacaksın. Kızım Holan da da hergün belediye otobüsü ile gidiyor işe. Şoför her sabah otobüse binen yolcuya tebessüm ile günaydın diyormuş. İnsanlık ve medeniyyet çok mu zor.

Yanıtla15
Buğra Ozturk yılmaz:

Resmen şöförü tahrik ediyon şöför adres defteri degil bide kameraya cekiyon belliki birilerinden emir almışın sen meshur olmak isteyen bu aralar iett şöförlerini kullanıyor

Yanıtla22
İrfan Oğuz Bursa:

şoför haklı kamerayı açan karşısındakini tahrik ediyor.

Yanıtla12
Seyit sari:

O mesleği yapıyorsan mecbur bilgi vereceksin kardeşim

Yanıtla30
by nokta:

1000 tane oyum olsa 1 tanesini vermem. Ne hale geldi İstanbul

Yanıtla20
pederpan:

Bu adamın bir daha otobus vb araçları kullanmaması için SRC belgeleri iptal edilmeli.

Yanıtla10
Mehmet Ben:

Almış eline telefonu şöförü tahrik ediyor

Yanıtla10
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title