Haberler

Kılıçdaroğlu için lokma döktürdüler! Led ekrana yazdıkları yazı bomba

Güncelleme:
Abone Ol

Fatih'te bir vatandaş, Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kaybeden Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için lokma döktü. Standa bulunan led ekranda "Bay bay Kemal. Büyük lokma ye büyük söz konuşma" yazısı yer alırken, vatandaşlar lokma almak için kuyruk oluşturdu.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunu Cumhur İttifakı'nın adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan kazandı. Vatandaşlar büyük bir sevinç yaşarken, seçimden yenilgiyle çıkan Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu için Fatih Fevzi Paşa Caddesi'nde lokma döktü.

Fatih'te Kemal Kılıçdaroğlu için 'mağlubiyet' lokması döküldü

EKRANDAKİ YAZI DİKKAT ÇEKTİ

Kurulan lokma standında yansıtılan ekranda Kılıçdaroğlu için, "Bay bay Kemal. Büyük lokma ye büyük söz konuşma" yazısı yer aldı. Vatandaşlar, Kemal Kılıçdaroğlu için dağıtılan lokmadan almak için kuyruğa girdi.

Fatih'te Kemal Kılıçdaroğlu için 'mağlubiyet' lokması döküldü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı Kemal Büyük Fatih Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (18)

Erol Birol :

Memleket yalaka doldu belki beni görür bir yerlere gelebilirim diye her türlü sekile girebilen insanlar var yazıklar olsun

Yanıtla139136
ERMAN KADİR AYÇİÇEK:

Üç beş kıvrak zekanın bile kandırdığı ve bunu bildikleri halde iftara atan kişiler içinde lokma dök. yazarsın "Büyük lokma ye ama haram lokma yeme" nasıl olur Lokmacı.

Yanıtla76176
Hasan Tahsin:

yuruyun lan sogan ekmek sirasina

Yanıtla67135
Mert Can:

Göreceğiz bekle ve gör.

Yanıtla5491
DOĞAN KEMER :

neyin kafasını yaşıyorsunuz Allah akıl fikir versin zavallılar.

Yanıtla6973
Osman Tuna :

Biraz zaman geçtikten sonra yediklerinin sadece lokma olmadığını anlayacaklar. Gerçi bunun için de beyin lazım ama neyse.

Yanıtla6075
Cengiz Sema:

bay bay kemal kazansaydı ZAM hiç bir şeye yapılmayacakmıydı !!!!!!!!!!

Yanıtla5164
Serkan Özcan:

Bay bay Kemal ha :) komedi la bu cumhurcular :)

Yanıtla4561
CEMAL YAMAN:

Sayın Kılıçdaroğluna bu kadar da insan dışılık yapılması, hakikaten kul hakkına girmek, adamın emeğine saygı duyun bari.

Yanıtla4066
Sm57:

O verdiğimiz oyun değerine saygı duysun o kaç milyonun hakkına giriyor artık bıraksın olmuyor işte daha ne zaman anlayacak

1734
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title