Haberler

Fatma Gaye Güler, En Genç Kadın Milletvekili Oldu

Güncelleme:
Abone Ol

AK Parti tarafından Tokat'ta 3. sıradan milletvekili adayı olarak gösterilen 26 yaşındaki Fatma Gaye Güler, Türkiye'nin en genç kadın milletvekili oldu.

AK Parti 3, MHP 1, CHP 1 olmak üzere TBMM'ye 5 milletvekilinin seçildiği Tokat'ta, 3. sıradan milletvekili adayı olarak gösterilen Fatma Gaye Güler, Türkiye'nin en genç kadın milletvekili oldu.

Gençler olarak siyasetin içinde var olan kişiler olduklarını ve Türkiye'nin genç nüfusu ile övünen ve artısı olan bir ülke olduğunu vurgulayan Güler, partisinin gençlere önem verdiğini söyledi.

FATMA GAYE GÜLER KİMDİR?

Tokat'ın Niksar ilçesinde 1988 Ekim ayı doğumlu olan Fatma Gaye Güler, Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu. İstanbul Üniversitesi Tarih Bölümü'nde öğrenciliği halen devam eden Güler, siyasi hayatına 2009 yılında Ankara İl Gençlik Kolları Üniversiteler Birimi'nde başladı. 2012-2014 yılları arasında AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Halkla İlişkiler ve Seçim İşleri Birimlerinde görev alan Güler, çeşitli sivil toplum kuruluşlarına da üye.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Fatma Gaye Güler Ak Parti Türkiye Tokat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (118)

Karslı:

En çok HDP kadın milletvekili gönderdi meclise HDP Türkiyedir Türkiye HDP dir

Yanıtla1746
biri:

maşallah kadindan neden yönetici olmuyor ki , kemal kılıçtaroğlundan başkan oluyorsa bu kadından hayli hayli yönetici olur

Yanıtla1242
ALI:

akp den böyle bayaninda aday olmasi meclise girmesi akp dinci baski var dini alet ediyor diyene kapak olsun, Allah yolunu acik etsin.

Yanıtla1238
GERÇEKLER:

2009 da siyasete başlamış aradan geçen zamana bakınız 6 sene . Allah aşkına kimin sizin gibilere yol verdiği açıktır. Aynı yaştayız bizim yaşımız kadar siyasi tecrübeye sahip olanlara teklif bile gelmiyor. Buna inansa inansa apoya kucak açan barzaniyi kırmızı halıyla karşılayan Başbakanlıkta çözüm sürecini görüşen akpliler HDP gibi hain bir partinin meclise girmesine şaşırıyor HÜLOĞĞĞĞĞĞĞĞ ülkenin tadını ruhunu bozdunuz ne için menfaat için şimdi gidin kına yakın koyunlarrrrrrrrrrrr

Yanıtla372
ÖZmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Uuufffff daş gibi....

Yanıtla309
el loco:

bu kız yanlış partiye gitmiş yazık. .

Yanıtla1028
kobani:

Sayın öcalan da mecliste artık sayın diyeceksiniz zorunuza gitmesin. Kardeşlik kazandı. Demek ki oluyormuş

Yanıtla2610
Yav:

Milletvekili dedigin böyle olmali , cuval icinde degil

Yanıtla277
EFSA:

RABBİM YAAR VE YARDIMCIN OLSUN AK YÜZLÜ AK MİLLETVEKİLİ

Yanıtla1815
Admin:

BuNar ne anlar seçimden anlasa anlaşa ancak ayakkabı kutusundan anlarlar

Yanıtla1418
Tüm 118 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title