Haberler

Fazıl Kılıç En Başarılı Başkanlar Arasında

Abone Ol

2011 yılının "En Başarılı Belediye Başkanları" belli oldu.

"Andy Ar"ın Araştırmasına Göre Fazlı Kılıç, En Başarılı Belediye Başkanları Arasında

Ünlü araştırma şirketi ANDY AR, her 6 ayda bir anket yaparak sonuçlarını yayınlıyor. Daha önceki anketlerde Türkiye Genelindeki İlçe Belediyelerinin içinde ilk 5 e giren Fazlı Kılıç, son 6 ayda da başarısını devam ettirerek, yine Türkiye Genelinde 5. Sırada yerini aldı.

Bilindiği gibi, ANDY AR Araştırma Şirketi, yaptığı anketlerin sonucunda, rakamsal olarak gerçeğe en yakın tahminleriyle kendinden söz ettirmekte. ANDY AR, 2010 Referandumunda ve 2011 Genel Seçimlerinde de yaptığı tahminlerle, oylama sonuçlarını gerçeğe en yakın rakamlarla yakalayarak, benzeri Araştırma Şirketleri arasında birinci olmuştu.

ANDY AR'ın, 2011 yılının son 6 ayında yapmış olduğu araştırmalar da Yılın Enleri'ne damgasını vurdu. Bu araştırmalara göre Fazlı Kılıç, Türkiye Genelinde 5. Sırada yerini alarak başarılarını sürdürmeye devam etti.

Başarılı bir Yerel Yönetici olan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, zamanı hizmete dönüştürerek büyük bir performans gösteriyor. 500 000 kişilik bir aile olarak nitelendirdiği İlçe sakinleriyle yaptığı istişareler neticesinde çalışmalarını sürdüren başkanın amacı, tarihiyle barışık modern ve mutlu bir Kağıthane oluşturmak.

Başkanın başarılarının devamını temenni ederken, Kağıthanelilere mutlu bir hayat sürmelerini diliyoruz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fazlı Kılıç Fazıl Kılıç Kağıthane Türkiye Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title