Haberler

Fazıl Say, Strasbourg'daki İkinci Konserinde de Tam Not Aldı

Abone Ol

Fazıl Say, Strasbourg'daki Kongre Sarayı'nın Erasmus salonunda verdiği dünkü konserinde de yine sanatseverleri büyüledi.2 bin kişinin izlediği konser Perşembe akşamı olduğu gibi yine izleyenlerden tam not aldı.

Fazıl Say, Strasbourg'daki Kongre Sarayı'nın Erasmus salonunda verdiği dünkü konserinde de yine sanatseverleri büyüledi. 2 bin kişinin izlediği konser Perşembe akşamı olduğu gibi yine izleyenlerden tam not aldı. Say'a Strasbourg Filarmoni Orkestrası eşlik etti.

Say 45 dakikalık programında Sostokoviç'in 'Re minor Predlüd ve Füg No: 24', Çekoslovak besteci Dvorak'ın ' G Majör Senfoni No 8, Op. 88'adlı eserlerin yanı sıra ünlü Fransız besteci Saint- Saens'in piyano ve orkestra konçertosu olan 'Sol minör Op.22 eserlerini büyük bir ustalıkla yorumladı. Fazıl Sayı izleyen iki bin kişi arasında Almanya'dan da çok sayıda klasik müzik sever vardı.

Konseri izleyenler arasında Strasbourg Başkonsolosu Zeynep Sibel Algan, Strasbourg Belediye Başkan Yardımcısı Robert Hermann, belediye encümenleri, siyasi temsilciler, AK nezdinde Türkiye Daimi Temsilcilik görevlileri bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fazıl Say Politika Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title