Haberler

Feminist Avukat, Aramaya Tepki Gösterip Soyundu

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul Adalet Sarayı girişinde üzerinin aranmasına tepki gösteren avukat Özlem Özkan uygulamayı üzerindekileri çıkararak protesto etti.

Bugün Başsavcılık'tan gelen emirle Çağlayan Adliyesi'ne alınan avukatlar güvenlik kontrolünden geçirildi. Uygulamaya karşı çıkan avukatlarla güvenlik görevlileri arasında gerginlik yaşandı.

ARAMAYA TEPKİ OLARAK SOYUNDU

Adliye girişinde üzerinin aranmasına tepki gösteren feminist Avukat Özlem Özkan soyundu. Üzerindekileri çıkaran avukatı etrafındakiler şaşkınlıkla izledi.

ADLİYEDE EYLEM

Aramaya tepki gösteren bir grup avukat, güvenlikçilerle uzun süren tartışmaların sonunda zorla turnikeleri geçerek içeri girdi. Adliye içinde toplanan avukatların aramaya tepkisi sürüyor. Avukatların eylemi devam ediyor.

Avukat Özkan'ın eyleminden kareler;



Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Özlem Özkan Çağlayan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (557)

AdilMobil-IOS:

Bunun gibileri saçından tutup ağzını burnunu düm düz edican ...

Yanıtla581
Sen kimsin:

Yahu biz yıllardır vatandaş olarak o adliyeye girdiğimizde tepeden tırnağa aranıyoruz. Siz allahın farklı bir mahlukatımısınızda size ayrıcalık tanınacak

Yanıtla762
ufomobilWeb@haberler.com:

Avukat orası senin babanın cifligi deyil haddini bil

Yanıtla1442
77m@m.m:

biraz edep

00
tunga:

milletin hakkını savunacak avukat buysa ben kendi davama kendim girerim

Yanıtla745
AMED:

çıkarda görelim neyin var neyin yok

Yanıtla546
kahramanmaraş:

bir saniye ya kusura bakmayın ama avukat olunca x rey cihazından geçmeniz neden zorunuza gidiyor anlamadım. bende akademisyenim ve OSYM sınavlarına giderken cüzdanımızı bile alamıyoruz ve bu durum beni hiç ve hiç rahatsız etmiyor. en azından şaibe olmuyor ve kimsede iftira edemiyor. ne var sanki görevlilerin işini kolaylaştırsanız ölürmüsünüz. en azından kanlı eylemden sonra siz değerli avukat arkadaşların üzerinede şaibeli atıflarda bulunulmaz doğal olarak. kurallara uyarsanız ozamanda allah göstermesin böyle bir olayla karşılaşırsak ki inşallah bir daha yaşanmaz böyle bir olay. ozamanda bırakın polis düşünsün. en azından haklıyı haksızı ayırmak daha kolay olur diye düşünüyorum saygılarla.

Yanıtla149
vatansever:

ya arkadaşlar avukatlık neymis 20 yıldır suç işliyorum bir kere bile avukat tutmadım gereksiz bir meslek herkes kendi savunmasını yapar

Yanıtla2621
TahaMobil-IOS:

Hollandada adelet binasina giren avukatlarda dahil Herkes aranir. Turkiyede illa birsey olacak sonra tedbir. Avukat olmak suc islemiyecegin anlamina gelmez

Yanıtla441
GecerMobil-IOS:

Ortalikta ne kadar dhkpc li varmis hepsibirden hortladi!!! Bu hukuk fakültesi mezunlarinin yarisi kominist!!!!

Yanıtla737
77m@m.m:

biraz edep

00
Tüm 557 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title