Haberler

Fenerbahçe Eski Futbolcusu Serhat Akın Silahlı Saldırıya Uğradı

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'nin ve Milli Takım'ın eski futbolcusu Serhat Akın, Beykoz'da katıldığı program çıkışında silahlı saldırıya uğradı. Ayağından yaralanan Akın hastaneye kaldırılırken, sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

FENERBAHÇE'nin eski futbolcusu ve yorumcu Serhat Akın, Beykoz'da silahlı saldırıya uğradı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla olayı duyuran Akın paylaşımında, "Program çıkışı ayaklarıma sıktılar. Son sözümüz Fenerbahçe" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin ve Milli Takım'ın eski futbolcusu ve yorumcu Serhat Akın, Beykoz'da katıldığı program çıkışı kimliği belirsiz kişi yada kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Ayağından yaralanan Akın, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Akın'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milli Takım Serhat Akın Fenerbahçe Güvenlik 3-sayfa Futbol Güncel Olay Spor Olay Güvenlik Futbol 3.Sayfa Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title