Haberler

Fenerbahçe'nin Transferi Andre Ayew Kimdir? Kaç Yaşındadır?

Güncelleme:
Abone Ol

Hucüm hattına takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, Swansea City'nin Ganalı yıldızı Andre Ayew'in peşinde. Hücum hattının her bölgesinde oynayabilen başarılı kanat oyuncusu Andre Ayew kimdir? Kaç yaşındadır? İşte hakkında merak edilenler...

Hücum hattını kuvvetlendirmek isteyen, Swensa City'nin Ganalı yıldızı Andre Ayew'i transfer etmek istiyor. Geçen sezon Premier Lig'e veda eden Swensea'ye 28 yaşındaki oyuncuyu kiralamak için teklif yapılırken, 1.5 milyon Euro'ya anlaşmanın yakın olduğu belirtildi. Ayew, Premier Lig'de 89 maçta 21 gol attı. Andre Ayew kimdir? Kaç yaşındadır? Hangi takımlarda oynadı? İşte hakkında merak edilenler...

ANDRE AYEW KİMDİR?

17 Aralık 1989 tarihinde Fransa'da doğan Ayew'in tam ismi Andre Morgan Rami Ayew'dir. Gana asıllı futbolcu, Almanya'nın TSV 1860 Münih takımının altyapısında futbola başladı.

BABASININ KULÜBÜNDE OYNADI

Bir dönem Gana'da, babasının sahibi olduğu Nania kulübünde oynayan Ayew, 2005 yılında Fransa'ya dönerek Marsilya altyapısına katıldı. 2007 yılında bu kulüpte profesyonelliğe geçen Ayew, 2008 yılında Lorient'e, 2009'da ise Arles'e kiralandı.

Fenerbahçe'nin Hucüm Hattına Anlaşmak Üzere Olduğu Andre Ayew Kimdir? Kaç Yaşındadır?

YILDIZI MARSİLYA'DA PARLADI

Ayew, 2010'dan itibaren Marsilya'da kadronun önemli isimlerinden biri olmaya başladı ve sergilediği performansla büyük kulüplerin dikkatini çekmeyi başardı. Marsilya forması altında 209 maça çıkan yıldız futbolcu 60 gol, 25 asist yaparak takımına önemli katkılar sağladı.

BONSERVİSSİZ İNGİLTERE TRANSFERİ

2015 yılında Swansea City'e bonservissiz transfer olan Andre Ayew bir yılın ardından 24.1 milyon bonservis bedeliyle West Ham United'a transfer oldu ama beklenen performansı sergileyemedi. 2018'İn Ocak ayında Swansea eski öğrencisi için 22,8 milyon geri ödeyerek takıma dahil etti.

Asıl mevkii sol kanat olan Andre Ayew on numara ve sağ kanatta da görev alabiliyor. Fenerbahçe'ye transfer olması halinde takıma olacak katkısı merak ediliyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Swansea City Fenerbahçe Marsilya Fransa Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title