Haberler

Ferdi Kadıoğlu resmen Brighton'da! İşte Fenerbahçe'ye kazandırdığı para

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'nin milli yıldızı Ferdi Kadıoğlu, 30 milyon euro ve bonuslar karşılığında İngiltere Premier Lig ekibi Brighton'a transfer oldu. Yeni takımıyla 4 yıllık sözleşme imzalayan Ferdi, bu transferle birlikte Süper Lig transfer tarihine geçti ve Galatasaray'dan aynı bedele Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey'in rekoruna ortak oldu.

Uzun süredir beklenen transfer resmiyete kavuştu. Fenerbahçe'nin milli yıldızı Ferdi Kadıoğlu resmen İngiltere Premier Lig ekibi Brighton'a transfer oldu.

FENERBAHÇE KAP'A BİLDİRDİ: 30 MİLYON EURO

Fenerbahçe, Ferdi'nin Brighton'a transferini KAP'a bildirdi. Sarı-lacivertlilerin yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı;

"Profesyonel Futbolcumuz Ferdi Erenay Kadıoğlu'nun İngiliz Kulübü TheBrighton and Hove Albion FC'ye, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin30.000.000 Avro bedelle feshi karşılığında transferi konusundataraflarca anlaşma sağlanmıştır. FIFA talimatları gereği doğacak olandayanışma katkı bedelleri The Brighton and Hove Albion FC tarafındanödenecektir.

5 MİLYON EURO BONUS VE SONRAKİ SATIŞTAN YÜZDE 10 PAY

Transfer bedeline ilaveten, Futbolcunun performansına bağlı olarak The Brighton and Hove Albion FC tarafından, Kulübümüze azami 5.000.000 Avro bonus bedeli ödenecektir.

Ayrıca, Futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde; The Brighton and Hove Albion FC'nin elde edeceği transfer bedelinin %10'u sonraki satıştan pay olarak kulübümüze ödenecektir."

Ferdi Kadıoğlu resmen Brighton'da! İşte Fenerbahçe'ye kazandırdığı para

4 YILLIK SÖZLEŞME

Milli oyuncu, yeni takımı Brighton ile 4 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Ferdi'nin İngiliz ekibinden yıllık 3.5 milyon euro kazanacağı gelen haberler arasında.

REKORA ORTAK OLDU

Brighton'a transfer olan Ferdi Kadıoğlu, bu bonservis bedeliyle birlikte Galatasaray'dan Bayern Münih'e 30 milyon euro bonservisle transfer olan Sacha Boey'un Türkiye'den Avrupa'ya en pahalı satış rekoruna ortak oldu.

FENERBAHÇE KARİYERİ

Güncel piyasa değeri 30 milyon euro olarak gösterilen ve 2018 yılından bu yana Fenerbahçe'de oynayan Ferdi Kadıoğlu, Sarı-lacivertli forma altında çıktığı 203 maçta 18 gol attı ve 22 asist yaptı.

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Güncel

Ferdi Kadıoğlu Bayern Münih Galatasaray Sacha Boey Fenerbahçe Kadıoğlu Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

Emir Güler:

ucuza gitmiş acunu heycanlandırmıyor şu bu paralar yazık oldu en az 40 olabilirdi

Yanıtla764
Umut Yılmaz:

Acunun bugüne kadar dediği hangi olay doğru çıktı ki bu çıksın.

19
Taş:

Zaten o 30 artı 5 prim 10 da sonraki satıştan 45 eder, geçen hafta yazmıştım aynen çıktı, fener alacağı zamana yayıp ödemelerine karşılık yaratıyor, tamamen ticaret

52
GAGS:

taş :D başarıya bağlı 5 m prim? şampiyon mu olacak FA Cup mı alacak brighton? şampiyonlar ligi, avrupa ligi, konferans ligi? tamam hadi başarı primi geldi 5 m. diyelim, sonraki satış 100 m olmalı ki febeye 10 m daha gelsin.. :D 30 artı 5 artı 10 eşittir tırtbeş.. :D

21
Karaşal:

Değil 30, 130 harcasalar yerini dolduramayacaklar. Fenere geçmiş olsun.

Yanıtla1844
en Antwerp:

Çok merak ediyorum. O gelen 30€ ile kimlerin tazminatları ödenecek.

Yanıtla1248
Ferdi SEVER:

Yolun açık olsun Adaşım

Yanıtla240
Barış O. B.:

Makul rakamlar gerçekçi olmak lazım. Yeteneği kadar karakteri de çok sağlam. Dilerim Avrupa'da veda eder futbol kariyerine.

Yanıtla336
Punisher null:

Türk Modric'i kaybettik :( Seneye bunu 100 milyon euroya Real'e satarlar

Yanıtla928
GAGS:

en az 180 milyon euro artı 100 milyon euro başarı primi ve sonraki satıştan yüzde 90'lık pay ile satarlar haklısın.. :D

00
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title