Haberler

Fenerbahçelilerden Huzurevine Jest

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçeliler Derneği, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Belediye Huzurevi'ni ziyaret etti.

Sarı-Lacivertli taraftarlar huzurevine 20 adet buzdolabı ve 2 adet lcd televizyon hediye ederek büyüklerimizi sevindirdi. Üzerinde Fenerbahçe ambleminin yer aldığı pasta kesen huzurevi sakinleri, kendilerine verdikleri destekten dolayı taraftarlara teşekkür etti.

Manisa Belediyesi İsmail Cider Huzurevi, Fenerbahçeliler Derneği'ni ağırladı. Huzurevinin sarı-lacivert renklerle süslendiği ziyarete Belediye Başkan Vekili Süha Akyüz, Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Erkan, Manisa Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Halil Kumral, dernek eski başkanı Malik Biber, kulübün derneklerden sorumlu müdürü Murat Poyraz ile Fenerbahçe taraftarları katıldı.

Dernek eski başkanı Malik Biber, sosyal projeler kapsamında Manisa Belediyesi ile işbirliği yaptıklarını belirterek, huzurevi sakinleri ile bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Biber, "19 Temmuz 1995 yılında kurmuş olduğumuz Fenerbahçeliler Derneği olarak, taraftarlarımıza çeşitli hizmetler verdiğimizi düşünüyoruz. Bugün de kulübümüzün desteği ile huzurevi sakinleri için hazırladığımız hediyeleri teslim etmek amacıyla buradayız. Yalnızca spor anlamında değil manevi anlamda da hizmet vermekten mutluyuz" dedi. Dernek başkanı Halil Kumral da Fenerbahçe Kulübü ve dernekleri olarak çok sayıda sosyal sorumluluk projesine imza attıklarını belirterek şöyle konuştu, "Manisa Belediyesi'nin bünyesindeki huzurevine kulübümüzün de desteği ile 20 adet buzdolabı ve iki adet lcd televizyon hediye etmeyi uygun bulduk. Bugün bu güzel atmosferde hediyelerimizi teslim ediyoruz. Büyüklerimizi bir nebze olsun mutlu edebildiysek ne mutlu bizlere"

Fenerbahçe Pastası Kesildi

Fenerbahçeliler Derneği'nin Manisa Belediyesi Huzurevi'ne yapmış olduğu jestten dolayı yöneticilere ve taraftarlara teşekkür eden Belediye Başkan Vekili Süha Akyüz de sosyal sorumluluk projesinin takdire şayan olduğunu söyledi. Akyüz, "Öncelikle bu güzel yardımlaşmayı organize eden herkese teşekkür ediyoruz. Huzurevine renk kattınız ve büyüklerimize moral verdiniz. Bildiğiniz üzere değerli Belediye Başkanımız Cengiz Ergün de bir Fenerbahçe taraftarıdır. Kendisi de kulübe yakışır bir gün organize eden sizlere teşekkürlerini ilettiler.

Bizleri böylesi anlamlı bir günde bir araya getirdikleri için Fenerbahçe Spor Kulübü'ne gönül vermiş taraftarları tebrik ediyorum" diye konuştu. Konuşmaların ardından Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Erkan, Belediye Başkan Vekili Süha Akyüz'e plaket ve futbolcuların imzaladığı Fenerbahçe forması takdim etti. Taraftarlar ve huzurevi sakinleri üzerinde Fenerbahçe Spor Kulübü'nün ambleminin yer aldığı pastayı keserek, Fenerbahçe bayrağının altında hatıra fotoğrafı çekildiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fenerbahçe Spor Kulübü Serdar Erkan Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title