Haberler

Ferris Bueller'le Bir Gün Filmi

Abone Ol

Ferris Bueller'le Bir Gün filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Ferris Bueller'le Bir Gün filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Ferris Bueller (Matthew Broderick) kendisini çok seven anne babası ve kendisini hiç sevmeyen ablası ile birlikte yaşamaktadır. Sürekli hasta numarası yaparak okula gitmemektedir. Hatta bilgisayarı ile kendi okuduğu okul olan Glenbrook Kuzey Yüksek Okulundaki müdürün bilgisayarına dahil olarak, kendisinin okula gelmediği gün sayısını azaltmaktadır. Bir gün yine okula gidemez. Okulun müdürü ondan nefret edilmekte ve serseri olarak görmektedir. Onu böyle gören başka bir insan da ablasıdır. Oysa ki kendisi ne zaman hastalansa okuldakı öğrenciler 'Ferris'i Kurtarma Fondu' bile kurarlar. Ferris okula gitmediği günlerden birinde yine hasta numarası yapar ve anne babasından sürekli baskı gören, evinde kavga bitmeyen, sürekli anne babasından korkan ve hasta olmayı seven arkadaşı Cameron (Alan Ruck) arar ve ondan 1961 Ferrari 250 GT Californiasini babasının garajından almasını söyler. Ferris ise kendi planıyla sevgilisi (Mira Sara) okuldan alıp Cameronun evine gelir. Cameron önce babasının arabasını almaktan tereddüt etse de yine de alırlar. Ferris Bueller'ın maceralarla dolu günü başlamıştır.

Yönetmen: John Hughes

Senaryo: John Hughes

Oyuncular: Jennifer Grey, Jeffrey Jones, Mia Sara, Alan Ruck, Matthew Broderick

Filmin Türü: Komedi, Macera,

Orijinal Adı: Ferris Bueller's Day Off

Yapımcı Firma: Paramount Pictures

Yapım Yılı: 1986

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 103 dk.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title