Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Abone Ol

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Yönetim Kurulu üyeleri Afyonkarahisar Baro Başkanı Turgay Şahin açıklama FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler Afyonkarahisar Baro Başkanı Turgay Şahin, "Bu adi ve alçak güruhun tüm unsurlarının, lojistik destekçilerinin, sivil kanadının ve yaygın gönüllü fedailerinin son ferdine kadar temizlenmesi bitinceye kadar milletimizin güvende olduğundan söz etmek mümkün değildir.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Yönetim Kurulu üyeleri

Afyonkarahisar Baro Başkanı Turgay Şahin açıklama FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

Afyonkarahisar Baro Başkanı Turgay Şahin, "Bu adi ve alçak güruhun tüm unsurlarının, lojistik destekçilerinin, sivil kanadının ve yaygın gönüllü fedailerinin son ferdine kadar temizlenmesi bitinceye kadar milletimizin güvende olduğundan söz etmek mümkün değildir." dedi.

Afyonkarahisar Barosu Yönetim Kurulu, baro toplantı salonunda basın açıklaması yaptı.

Yönetim kurulu adına konuşan Baro Başkanı Şahin, 15 Temmuz gecesinin ilk dakikalarından itibaren darbe karşıtı duruşlarını gösterdiklerini ve Afyonkarahisar Barosu olarak 34 baronun karşı duruşunu gösteren basın bildirisine ilk imzayı attıklarını ve olası bir darbeci güruh tarafından adliyenin ele geçirilme olasılığına karşı baroda bir araya gelindiğini dile getirdi.

Beyni yıkanmış ve sapık bir dini anlayışla motive edilen, hatta şartlandırılan bu alçak örgütün hiç bir üyesinin masum gösterilmesinin kabul edilemeyeceğini ifade eden Şahin, "Asker, polis veya sivil fark etmez, her bir örgüt üyesinin sapkın liderlerinden gelen her emri bir kamikazi tavrıyla tatbik edeceği kuşkusu kalmamışken, örgütle mücadeleyi zaafa uğratacak her türlü tutum, davranış ve açıklamalardan uzak durulması gereği ortadadır." dedi.

Örgütün her türlü faaliyetine destek sağlayan, yardım eden kişiler, FETÖ üyesi olmasalar bile terör suçlusu sayılacağını belirten Şahin, şunları kaydetti:

"Yargıyı ele geçirmek maksadı ile örgüt talimatı ile hareket eden, teşkilatlı biçimde çalışan, oy toplayan, bu konuda diğer meslektaşlarını tehdit eden, örgütün bu alçak amacına hizmet eden tüm yargı mensupları ve bunların destekçileri de kuşkusuz kanundaki tanımı gereği terör suçlusudur. Türk siyasi tarihinde Gazi Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni bombalayan bu adi ve alçak güruhun tüm unsurlarının, lojistik destekçilerinin, sivil kanadının ve yaygın gönüllü fedailerinin son ferdine kadar temizlenmesi bitinceye kadar milletimizin güvende olduğundan söz etmek mümkün değildir."

Kaynak: AA / Güncel

Afyonkarahisar Barosu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title