Haberler

Fezlekesi Olan Vekiller, Erdem Gül'den "Hapis Tüyosu" İstedi

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhuriyet gazetesi yazarı Aslı Aydıntaşbaş, Meclis'ten attığı tweet'inde "Erdem Gül'le laflarken fezlekesi olan bir çok CHP ve HDPli vekil "cezaeviyle ilgili tüyo var mı?" diyor." dedi.

Meclis'te dokunulmazlık oylamasının yapıldığı sırada gazeteciler de TBMM bahçesinde gelişmeleri değerlendirdiler. Cumhuriyet gazetesi yazarı Aslı Aydıntaşbaş ile Cumhuriyet gazetesinin Ankara temsilcisi Erdem Gül de oradaydı. Aydıntaşbaş'ın attığı bir tweet ise Meclis'te yaşananların ufak bir özeti gibiydi.

"VEKİLLER CEZAEVİ TÜYOSU İSTEDİ"

Sosyal medyadan Meclis'te yaşananları aktaran Aydıntaşbaş, attığı bir tweet'inde "Meclis'te Erdem Gül'le laflarken fezlekesi olan bir çok CHP ve HDPli vekil "cezaeviyle ilgili tüyo var mı?" diyor..." dedi.

İşte o tweet:

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Aslı Aydıntaşbaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

maraşlı:

chp ve hdp liler bunu sorduklarına göre ne halt yediklerini biliyorlar demektir. milletin oyuyla oraya oturupta o milletin hakkını kim yediyse er geç cezasını çekecektir.

Yanıtla1617
bitlis13:

cok şükür adalet yerını bulacak kaçış yok

Yanıtla718
RAMİZ:

HAYDAR DÜMENE GİTSİNLER O İYİ TÜYO VERİR BUNLARA

Yanıtla112
CESİ:

kimlerin nereye ve kimlere hizmet ettiğinin bir göstergesi de bu galiba. . .

Yanıtla111
ALUCRALI:

BİR ŞEYİ BİLMEK HER ŞEYİ BİLMEK DEĞİLDİR HER ŞEYİ BİLDİĞİNİ SANANLAR ANCAK PEŞLERİNE TAKILAN SÜRÜLERİ GÜDERLER. . . . . . . BİZ ONLARDAN DEĞİLİZ

Yanıtla27
milli akademisyen:

koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler.

Yanıtla24
ÖZGÜR:

SENDE Mİ DÖNEK ÇIKTIN ASLI?KANININIZDA VAR. KAN BOZUK. NE YAPSAN ADAM EDEMEZSİN

Yanıtla15
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title