Haberler

Fikirtepe'de Kentsel Dönüşüm mağdurları Mina Towers projesine tepki gösterdi

Güncelleme:
Abone Ol

- Fikirtepe'de Kentsel Dönüşüm mağdurları Mina Towers projesine tepki gösterdi İstanbul Fikirtepe'de Kentsel Dönüşüm vaadiyle Mina Towers projesini hayata geçiren İş adamı Hüseyin Başaran çalışmaları bir süre devam ettirdikten sonra projeyi durdurdu.

- Fikirtepe'de Kentsel Dönüşüm mağdurları Mina Towers projesine tepki gösterdi

İSTANBUL - İstanbul Fikirtepe'de Kentsel Dönüşüm vaadiyle Mina Towers projesini hayata geçiren İş adamı Hüseyin Başaran çalışmaları bir süre devam ettirdikten sonra projeyi durdurdu. Evlerinden olan vatandaşlar yıllardır bitmeyen proje için tepki gösterdi.

Kentsel Dönüşüm mağduru Cengiz Bektaş "Biz, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm mağdurlarıyız. Başaran Holding sahibi Hüseyin Başaran denen şahıs buraya gelerek "Ben Fikirtepeyi yapacağım" dedi kandırdı. Biz 2013 yılında sözleşmelerimizi imzaladık, 2014 yılında inşaata başlandı ve gördüğünüz gibi. Ne zaman yapacaksınız, hala ne bekliyorsunuz dediğimiz zaman bize "Devlet bana para vermiyor" diyor. Sen Fikirtepeyi yapacak güçteydin ne oldu? Bu insanları kandırdın" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Başaran Fikirtepe İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

Ismet Gazel:

hüseyin başaran sana iki çift sözüm var kayınvalidem sana beddua ederek ebedi hayata gitti .o kadar varlik içinde yüzerken bizleri magdur ettin kızının ruhu dahi seniyalnız bırakmasın iki yakandan yapışşın gecelerin karanlıklarda bizim çektigimiz sıkıntıların ızdırabı uykularını kaçırsın o servetini merak etme giderken götüremiyecen bizlerin huzuru yok sninde olmasın

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title