Haberler

Fikirtepe'de lise bahçesinde rezalet! İlişkiye girerken kameraya yakalandılar

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde Fikirtepe kentsel dönüşüm konutlarının yakınında bulunan bir lisenin arka bahçesinde 2 kişi cinsel ilişkiye girerken kameralara yakalandı. İnşaat işçileri tarafından kayda alınan videoda, çekim yapan kişilerin telefonla "zoom" yapmakta zorlanmaları ve aralarında geçen diyalog yer aldı.

İstanbul Fikirtepe'de bir inşaatta çalışan işçiler tarafından cep telefonuyla kaydedilen görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti.

LİSEDE REZALET

Kentsel dönüşüm konutlarının yakınında bulunan bir lisenin arka bahçesinde cinsel ilişkiye giren 2 kişiyi kameraya alan işçiler telefonlarıyla "zoom" yapamamaktan yakındı.

TELEFONLA KAYDA ALDILAR

Hayli uzaktan çekilen videoda lisenin arkasında bankta bir kadın ile erkeğin cinsel ilişkiye girdikleri anlar ve onları kayda alan kişilerin aralarında geçen konuşmalar yer aldı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Fikirtepe İstanbul Kadıköy İnşaat Güncel Zoom Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (35)

barış çetin:

CHP yönetimininde böyle şeylere denk gelemezdiniz çünkü okullarda adabı muaşeret öğretiliyordu. sokakta sakız bile çiğnemezdi insanlar

Yanıtla269336
bekir yapici:

cok haklisin ben 71 yasindayim bizim nesil hayati ahlaki namusu dini aile büyüklerinden ögrenirdi bir insanin karekterini yetisme tarzi belirlerdi bu az cok ak parti gelene kadar devam etti akp ile tv kanallarindaki egiten ögreten ve eglendiren programlarin yerini milli kültürümüze aile yapimiza ve kutsiyetine aykiri mafyavari yapilanmayi uyusturucuyu silahi siddeti ve ahlaksizlik ve fuhusu mesru gösteren programlar diziler aldi egitim adalet ekonomi bilincli bozuldu ve 23 yilin sonucu ortada

78238
VATANDAŞ:

Boş konuşuyorsun anlaşılan yaşın daha 30 bile olmamış birader... Ben bahsettiğin dönemlerde okullarda eğitim gördüm ve o bahsettiğin 1960 lardaydı 80-90larda değildi

7551
kartal göz:

VATANDAS asıl sen boş konuşuyorsun herşey belli herşey ortada sadece ekonomi desem yeter heralde bırak gerisini

4770
tövbekar 34:

zinayi suc olmaktan müslüman görünümlu akpiktidari cikardi kanun yasa ile chp zamaninda resmi olarak zina suc sayiliyordu domuz etiyasakti akpdomuz etini kasaplik et yapan müslüman parti olarak tarihe gecti

2669
bekir yapici:

VATANDAS bos yapma ben kibris gazisiyim arzu ettigin yerede nufus kaydimin fotografini gönderirim sen burda özür dilermisin..

02
YalancıSavar:

Laik sistemle gelen yeni modern çağdaş ahlaksız demokratik özgürce sapıkça yaşam

Yanıtla226264
Kent Blue:

Laik sistem 100 senedir var aslan parçası son 20 senede bozulduk farkındaysan

120248
Y Sarı:

Bu tür şeyler tarih boyunca hep oldu! Değişen sadece teknoloji!

Yanıtla60270
Nuri Aga:

Oldu oldu da böyle sokak ortasında olmadı.

49216
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title