Haberler

Filipinler'de 7.1 büyüklüğünde deprem! Tsunami uyarısı yapılmadı, can ya da mal kaybı yok

Güncelleme:
Abone Ol

Asya ülkesi Filipinler'de 7,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 620 km derinlikte oluşan sarsıntı sonrası tsunami uyarı yapılmazken, can ya da mal kaybı bildirilmedi.

Filipinler'in Sangay bölgesinde 7,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü Sangay bölgesinin 106 kilometre güneybatısı olarak belirlendi. Tsunami uyarısı yapılmazken, can ya da mal kaybı bildirilmedi.

ABD Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS), depremin merkez üssünün Sangay bölgesinin 106 kilometre güneybatısı olduğunu açıkladı.

TSUNAMİ UYARISI YAPILMADI

7,1 büyüklüğündeki deprem, yaklaşık 620 kilometre derinlikte kaydedildi. Depremin ardından tsunami uyarısı yapılmazken, can ya da mal kaybı bildirilmedi.

Kaynak: AA / Güncel

Filipinler Deprem Deprem Doğal Afetler Dünya Güncel Haberler

1000

Yorumlar (14)

Ejderha Dövmeli Herif:

620km derinlikteki değil 7 , 8.5 şiddetinde deprem olsa vız gelir. Bu sarsıntı o derinlikte her saniye oluyor zaten dünyanın dört tarafında. Haber bile değil bu.

Yanıtla13179
Ihsan Okay:

Bizdeki depem 7-8 kilometre derinlikteydi.

2104
Leven Ergün:

BURDA DEPREM OLMADAN YIKILIYOR BİNALAR..STOK AFFI YAPI AFFI O AF BU RAF

815
Leven Ergün:

ŞU AN YAPILAN BİNALARDA HALEN ÇALMA ÇIRPMA VARDIR TAHMİNİM

214
albatros :

önemli olan şiddeti değil yüzeye ne kadar yakın olduğu... biz 4,5 şiddetindeki depremden bile etkileniyoruz ama yerin 6-7 km derinliğinde oluyor.

Yanıtla077
Yücel AtaBir:

Yerin 10.15 km derinliginde olsaydı bak bakalım böyle diyebilecekmiydiniz 620 km derinlikte olmuş

Yanıtla353
kedi tv Merdivan:

yerkabuğunun derinliği 40 km civarında. Mantoda mı deprem olmuş? :)Nasıl 620 km derinlikte deprem olsun? Haberinizi birazcık daha ciddiyet içinde yapmanızı tavsiye ederim.

Yanıtla634
Hakan Aka:

Çok bilmişlerin hepsi üşüşmüş yorumlara

Yanıtla2610
SUNSET null:

yaşayan bilir. ege üç gündür sallanıyor.

Yanıtla020
Fatih Erdem:

Ee ne olmuş yani bizimde hayatımız 8 şiddetindeki deprem gibi aç kalıyoruz susuz kalıyoruz sürünüyoruz ama yinede yıkılmadan ayakta kalmayı başarıyoruz

Yanıtla109
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title