Haberler

Final Maçı İçin Hazırlıkları Sürüyor

Güncelleme:
Abone Ol

Adıyamanlılar Vakfı Spor Komisyonu tarafından tertiplenen Sivil Toplum Kuruluşları arası geleneksel futbol turnuvası için hazırlıklar devam ediyor.

Bu yıl toplam 28 derneğin katıldığı 10 haftalık maraton sonrasında finale çıkmayı başaran GADER ile AKGER spor takımları,17 Nisan Pazar günü Saat 16.00 da Mahmutbey deki Bağcılar belediyesi stadyumda şampiyonluk için karşı karşıya gelecekler.

Adıyamanlılar Vakfı, büyük bir çekişme içinde geçen ve her hafta Pazar günleri bütün Adıyamanlı gençleri bir araya getirmesine vesile kılan turnuvanın final şöleni Adıyaman'a ve Adıyamanlılara yakışır şeklinde geçeceğini söyledi.

Adıyamanlılar Vakfı Başkan Vekili Mustafa Karlı başkanlığında toplanan toplantıya vakfın kurucu üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve komisyon başkanları katıldı.

Bu önemli etkinliğin amacına uygun geçmesi ve vatandaşların final maçına yoğun ilgi göstermesi için başta vakıf yöneticilerine ve turnuvaya katılan bütün sivil toplum kuruluşlarına büyük bir görev düştüğünü hatırlatan Vakıf başkan vekili Mustafa Karlı, "Final maçı öncesinde sanatçılarımızın katılacağı Harfane grubu bir konser verecektir. Konserden hemen sonra Tırkidin ile Bader arasında üçüncülük maçının ardından şampiyonluk maçı oynanacaktır. Her iki maçın centilmence geçmesini diliyoruz" şeklinde konuştu.

Maç ASU TV de Canlı Olarak Verilecek

Spor Komisyonu başkanı Nazif Demir ise final maçı ile ilgili bütün hazırlıkların devam ettiğini kaydederek, önemli bir aksilik çıkmaması halinde bu önemli karşılaşmanın ASU TV de canlı olarak yayınlanacağını belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Karlı Mahmutbey Bağcılar Adıyaman Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title