Haberler

Firar Eden Cinayet Hükümlüsü, Trende Yakalandı

Güncelleme:
Abone Ol

Osmaniye'de cinayet suçundan çarptırıldığı 16 yıl 3 ay hapis cezasını çekerken, cezaevinden firar eden 26 yaşındaki İsmail Aydoğan Çağıltı, Adana'da, bindiği trende yakalandı.

Osmaniye'de cinayet suçundan çarptırıldığı 16 yıl 3 ay hapis cezasını çekerken cezaevinden firar eden 26 yaşındaki İsmail Aydoğan Çağıltı, Adana'da, bindiği trende yakalandı.

Osmaniye Toprakkale Açık Cezaevi'nde, 'kasten adam öldürme' suçundan çarptırıldığı 16 yıl 3 ay hapis cezasının infazı için bulunan İsmail Aydoğan Çağıltı, firar etti.

ADANA'YA GİTME İHTİMALİNE KARŞI ÖNLEM ALINDI

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin Adana'ya gelme ihtimaline karşın otogar ve istasyonlarda önlem aldı. Ekipler, İsmail Aydoğan Çağıltı'yı İncirlik İstasyonu'nda, trende yakaladı. Hükümlü işlemlerin ardından Osmaniye Kapalı Cezaevine teslim etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Aydoğan Osmaniye 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

Kemal:

İnsan öldürmek en büyük suçtur. Cezası ölüm olmalıdır. Eğer gücünüz idam cezasını getirmeye yetmiyorsa bir daha asla toplum içine çıkmayacak şekilde ölene kadar hapis cezası verilmelidir. Kasten bilerek öldürenler için diyorum.

Yanıtla217
ADA:

ilahi adalet işte

Yanıtla16
Ari-sili:

Ya az beklese bi af çıkardı 2 seneye dışardaydı,adamın canı macera çekmiş yoksa o da kaç sene yatıp çıkacağını biliyor

Yanıtla06
ali:

adamın yaşını 63 olarak yazmışsınız düzeltin isterseniz :)

Yanıtla01
hüseyin kaya:

aptal bu işte ceza evinden kaç trene bin

Yanıtla00
Ali Taş:

Kimse ginamasin arkadaşlar zor bir durum. O şahsın yerinde olmayı kimse istemez. Paşa paşa ceza evinde yat lafı da laf değil boş boş konuşmasın kimse. 1 ay yatsa kendisi ondan sonra yorum yapsa.

Yanıtla00
Gizlikisi:

Bos bos konusmayin yarin kimin hangi sartlarda ne olucagi belli olmaz.kusur ararsaniz kendinizde arayin.onyargili olmayin kimin ne oldugunu kimin ne yasadigini kimse bilemez.

Yanıtla00
benim:

63 mu? 26 mi?

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title