Haberler

Fırıncının Kuş Nöbeti

Abone Ol

Kars'ta fırıncılık yapan Rizeli Ahmet Çil, işyerinin önündeki kavak ağaçlarına akşam saatlerinde konan kuşlardan yana dertli.

Kars'ta fırıncılık yapan Rizeli Ahmet Çil, işyerinin önündeki kavak ağaçlarına akşam saatlerinde konan kuşlardan yana dertli. Kuşların gece boyunca pislikleriyle fırınının önünü kirlettiğini ve pis kokudan durulamadığını belirten Çil, kuşların konmaması için fırın küreğiyle nöbet tutuyor.

Ordu Caddesi üzerinde fırın işleten Ahmet Çil, karanlık çökmeye başlayınca binlerce sığırcık ve karganın işyerinin önündeki ağaçlara konduğunu ve gecelediğini söyledi. Ahmet Çil şöyle dedi:

"Konmaları ile birlikte pisliklerini bırakıyorlar. İşyerimin önü pis kokudan geçilmezken, park halindeki birçok araç da bu pisliklerle kirleniyor. Kuşların geleceği saate yakın, fırında kullanmadığımız eski ekmek küreği ile dakikalarca nöbet tutup ağaca konmak isteyenleri kovalıyorum. Belediyeden ağaç dallarının kesilmesini, ya da başka bir çözüm bulmasını bekliyoruz" dedi. - Kars

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Çil Kars Ordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title