Haberler

Fırtına Bacayı Tıkadı, Bursalı Çift Şofbenden Zehirlenerek Öldü

Abone Ol

Bursa'da dün gece etkili olan fırtına bacayı tıkayınca şofben gazından zehirlenen çift hayatını kaybetti.

Bursa'da dün gece etkili olan fırtına bacayı tıkayınca şofben gazından zehirlenen çift hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yıldırım ilçesi Şükraniye Mahallesi'nde meydana geldi. İki gün önce Yalova'nın Hayriye köyünden anne ve babasını ziyarete gelen İsmet Kaptan (43), dün gece saat 24.00 sıralarında babası Ahmet Kaptan (84) ve annesi Hatice Kaptan (82) evlerinin oturma odasında uyuduğu sırada banyoya girdi. Banyodan çıktıktan bir süre sonra İsmet Kaptan, yan binada oturan akrabalarına giderek rahatsızlandığını söyledi. Akrabalarının kapısında yere yığılan Kaptan, kalp krizi geçirdiğini

düşünen yakınları tarafından Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

HASTANE DÖNÜŞÜ ACI HABER

Geceyi hastanede geçiren Kaptan'ın akrabaları, sabah eve geldiklerinde yaşlı çifti baygın halde buldu. Olay yerine çağrılan 112 ekiplerinin yaptığı incelemede, yaşlı çiftin öldüğü anlaşıldı.112 ekiplerinin doğalgazdan şüphelenmesinin ardından olay yerine gelen Bursagaz'a bağlı acil ekibi geldi. Yapılan incelemede, bacanın fırtınadan dolayı tıkandığı ve yaşlı çiftin şofbenden sızan gazdan zehirlendiği öğrenildi. Hastanedeki tedavisi süren İsmet Kaptan'ın ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan, ölen yaşlı çiftin İnsani Hak ve Hürriyetler (İHH) Bursa Şubesi Başkanı Hüseyin Kaptan'ın amcası ve yengesi olduğu öğrenildi.

Olay yeri inceleme ekipleri evin içerisinde incelemelerde bulunurken, olayı duyan yaşlı çiftin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Savcının ve olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesinin ardından cenazeler morga kaldırıldı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Kaptan Politika Güncel Yalova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title