Haberler

Özgecan'ın Katilini Öldüren Mahkum Alan ve Yardım Edenler Sorguda

Güncelleme:
Abone Ol

Suphi Altındöken ve babasını cezaevinde silahla vuran 'suç makinesi' Gültekin Alan ile ona yardım ettiği ileri sürülen personel sorgulanmak üzere Adana Adliyesine getirildi.

Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın katili Suphi Altındöken ve babasını cezaevinde silahla vuran Gültekin Alan ile ona yardım ettiği ileri sürülen bir gardiyan ve kadının sorgulanmak üzere Adana Adliyesi'ne getirildiği bildirildi.

BİR GARDİYAN VE BİR KADIN YARDIM ETMİŞ

50 yıla hükümlü ve 10 yıldır Adana Cezaevi'nde bulunan 'suç makinası' olarak tanınan katil zanlısı Gültekin Alan ile diğer mahkumların ve cezaevi görevlilerinin ifadelerinin alınması ve güvenlik kameralarının incelenmesiyle silahlı saldırının nasıl gerçekleştiği belirlendi. 7 savcı ve 2 müfettişin yaptığı soruşturmanın ardından katil zanlısına bir gardiyan ve bir kadının yardım ettiği tespit edildi.

SİLAHI KADININ SOKTUĞU TAHMİN EDİLİYOR

Kadın ve gardiyan da gözaltına alındı. Savcılar tarafından sorgulanan zanlılar bugün adliyeye sevk edildi. Zanlılardan kadının tabancayı cezaevine soktuğu tahmin edilirken, gardiyanın da içeride yardım ettiği tahmin ediliyor.

NE OLMUŞTU

Türkiye'de infial yaratan Özgecan Aslan cinayet sanığı Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken, konuldukları yüksek güvenlikli Adana F Tipi Kapalı Cezaevi'nde silahlı saldırıya uğramıştı. Saldıra Ahmet Suphi Altındöken hayatını kaybederken babası Necmettin Altındöken yaralanmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Suphi Altındöken 3-sayfa 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

Adınızı Yazın:

adalet herkese lazım. bir pisliği başka bir pislik kapatamaz.

Yanıtla510
tokatli:

o bahsettigin adaletten istedigin kadar senin olsun, benim hakki da sana derediyorum, bis kedi adaletimizi kendimiz yapariz.

00
GERÇEK YORUM:

Elleri öpülecek adam vesselam. .

Yanıtla17
ÜLKÜCÜ:

ENSARCILARINDA BAŞINA GELİR İNŞALLAH BİR YİĞİT ÇIKAR ÇIKTĞI DELİĞE SOKAR

Yanıtla05
MMOM:

Müslüman, beş vakit Namaz ını vaktinde kıl. Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa ‘’Namaz Mümin Miracıdır’’ diye buyuruyor. Ne demişler Namaz kılanı yarı yolda koymaz. Müslüman Namaz İslam ın beş şartından biridir. Allah (C. C. ) Kabul etsin. Günde oturarak, sureleri içinden okuyarak 500 rekat kılarsın Müslüman.

Yanıtla23
ersoy türkmen:

osmaniyede dayak adanada kurşun cezaevindeki mahkum gardaşlarımızınn elleri dert görmesin

Yanıtla03
musa dunya:

İyi bir şey yaptım deyip kendini vatansever kahraman görüyordur şimdi . Adaleti sağlamak devleti işidir devletde gereğini yapıp ağırlaştırılmış müebbete çarptırmıştır. İslami kanun geçerli olsaydı ülkemizde cezası belli idi. şimdi idam yasası yokken kalkıp idam edelim yakalım yıkalım demek olmaz. Olay çok elem verici bir olaydır 10 kerede idam etsek yüreğimizde yaptığı etkiyi kaldırmayacaktır.

Yanıtla20
tatar:

devletın ustunde devlet hukukun ustunde hukuk olmaz. bu adam gibiler böyle olayları kullanarak kahraman olur yenı mafyalar türer . dun bu adamın amcası bunun yarım kalan ev işatını gösterıyor hanı bırılerı cıkıp yardım etmezmı ayagı. bır pıslıgı temızledı dıye dıger pıslık temıze cıkmaz akkıllı olun.

Yanıtla01
Adınızı Yazın:

Keşke ölüm olmasaydı ödül gibi bisey oldu yaratiğa aci cekseydi

Yanıtla00
EVET YİNE ADANA:

MİLLETE KAZIK SOKAN YARANIYOR. . O CANİ Yİ ÖLDÜRMÜYON NİYE ÖLDÜRMÜYORSUN. . ÖLDÜRÜYORSUN, ADALET SANAMI KALMIŞ DİYOR

Yanıtla00
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title