Haberler

Foça Sağlık İçin Yürüdü

Abone Ol

Foça’da obeziteyle mücadele etmek, fiziksel aktivitenin arttırılmasına farkındalık oluşturmak, sağlıklı yaşam kültürünün yerleştirilmesi amacıyla yürüyüş ve zumba etkinliği düzenlendi.

Foça'da obeziteyle mücadele etmek, fiziksel aktivitenin arttırılmasına farkındalık oluşturmak, sağlıklı yaşam kültürünün yerleştirilmesi amacıyla yürüyüş ve zumba etkinliği düzenlendi.

Sağlık Bakanlığı"Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat" programı kapsamında; Foça Kaymakamlığı ile Foça İlçe Sağlık Müdürlüğü koordinasyonu ve Foça Belediyesi katkıları ile diğer kamu kurum kuruluşları işbirliği ile gerçekleştirilen etkinliğe, Foça Kaymakamı Sayın Ali Çetin, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Gürbüz, Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar,daire amirleri, belediye meclis üyeleri, öğrenciler, öğretmenler ve Foçalılar katıldı.

Katılımcılar Aşıklar Caddesi ve Büyük Deniz Sahil Caddesi boyunca yürürken, etkinlik, zumba ve kokteyl ikramı ile sona erdi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sağlık Bakanlığı Ali Çetin Türkiye Foça Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title