Haberler

Formalı, Kramponlu İtfaiyeciler Yangın Söndürdü

Abone Ol

Adana'nın Kozan İlçesi'nde bir apartmanın 2'nci katında çıkan yangına müdahale için gelen itfaiye ekibine, olay yeri yanındaki halı sahada futbol maçı oynayan itfaiyeciler de yardıma koştu.

Adana'nın Kozan İlçesi'nde bir apartmanın 2'nci katında çıkan yangına müdahale için gelen itfaiye ekibine, olay yeri yanındaki halı sahada futbol maçı oynayan itfaiyeciler de yardıma koştu. Yangın haberini alır almaz futbol oynamayı bırakan itfaiyeciler, alevleri söndürmek için vardiyadaki meslektaşlarıyla hortum çekip, oksijen tüpü ve maskeyle dumanların arasına dalarak yardımcı oldu.

Tavşantepe Mahallesi 24 Kasım Konutları E-1 Blok 2'nci katta emekli Ziraat Mühendisi Ahmet Arık'ın evinde dün akşam saatlerinde alevler yükselmeye başladı. Yangını görenler, itfaiyeye ihbarda bulunup, yardım istedi. Kozan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, kısa sürede yangın yerine ulaşıp, alevlere müdahale etti. Bu sırada yanan dairenin yanındaki halı sahada mesai saati dışında futbol oynayan itfaiyecilerde, ekiplerin geldiğini fark edip, meslektaşlarına yardıma koştu. Üzerlerinde forma, tozluk ve ayaklarında krampon olduğu halde oksijen tüpü ve maske takarak arkadaşlarına yardım eden itfaiyeciler dikkat çekti.

Yanan evin sahibi Ahmet Arık'ın Gaziantep'teki arkabalarını ziyarete gittiği için kilitli olan evin kapısını kıran itfaiyeciler, kısa sürede yangını söndürdü. Yangının mutfaktaki elektrik fişine takılı halde bırakılan televizyonun patlaması sonucu çıktığı tespit edildi. - Adana / Kozan

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title