Haberler

Fransa'da Askere Bıçaklı Saldırı: 2 Yaralı

Güncelleme:
Abone Ol

Fransa'nın Nice şehrinde, Yahudi derneklerinin bulunduğu binanın önünde nöbet tutan askerlere bıçaklı saldırı gerçekleştirildi. Saldırganın 9 Ocak'taki market saldırganı ile aynı soyadını taşıdığı ileri sürüldü.

Fransa'nın güneyinde yer alan Nice şehrinde, Yahudi derneklerinin de bulunduğu bina önünde nöbet tutan askerlere yönelik bıçaklı saldırı gerçekleştirildi. Fransız medyasında yer alan haberlerde, saldırganın soy isminin 9 Ocak'ta Yahudi marketine yönelik saldırıyı gerçekleştiren Amedy Coulibaly ile aynı olduğunu iddia edildi.

BİRİ YÜZÜNDEN BİRİ KOLUNDAN YARALANDI

Fransız medyasında yer alan haberde saldırıya uğrayan askerlerden biri yüzünden diğeri ise kolundan hafifçe yaralandı. Yaralanan askerlerin tedavilerinin olay yerinde gerçekleştirildiği belirtildi.

Saldırganın olay yerinden geçen tramvay güvenlik görevlilerinin müdahalesi ile yakalandığı aktarıldı. Saldırganın üzerinde iki bıçak bulunduğu, bunlardan sadece birini saldırıda kullandığı kaydedildi.

SALDIRGANIN SOYİSMİ AYNI

AP'nin haberinde saldırganın soy isminin 9 Ocak'ta Yahudi marketine yönelik saldırıyı gerçekleştiren Amedy Coulibaly ile aynı olduğunu iddia etti.

Nice valisinin açıklamasına göre saldırganın kimlik kartında ismi Musa Coulibaly olarak geçiyor. Saldırıya uğrayan askerlerin güvenlik önlemleri aldığı binada, Nice İsrail Konseyi, Şalom Radyosu ve bir Yahudi derneğinin bulunduğu belirtildi.

Geçtiğimiz ay Paris'te gerçekleştirilen terör saldırıları sonrası Fransa'da bulunan Yahudi kuruluşlarının güvenlik önlemleri en üst düzeye çıkarılmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Amedy Coulibaly Fransa Dünya Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

Müslümanların iç yüzünü bilen adammobilWeb@haberler.com:

Müslümanları avrupadan def etmeden bu işler bitmez Avrupada huzur olmaz

Yanıtla234
VAH Kİ VAH:

FIRANSIZIN ASKERLERİNDEN BİRİNİN YÜZÜ ÇİZİLMİŞ, BİRİNDE KOLU. EYVAH Kİ NE EYVAH. BİZİM İSE KARAKOL BASKINLARINDA BAZEN 20 BAZEN OTUZ BAZEN ON - ONBEŞ ASKERİMİZ ÖLÜYORDU HALENDE ZAMAN ZAMAN İSTENMEYEN OLAYLAR OLMAKTA ÇAKAL İT FIRANSIZIN DEĞERİNE BAK MEHMEDİMİN DEĞERİNE BAK

Yanıtla119
nukleer fuzemobilWeb@haberler.com:

Aman yarabbim ne kadarda bedavaya bir yakalanis. Adam hic mi plan yapmadan saldirdin be Madem yakalanacaktin, en azindan askerlerin birini bari götürseydin. Yazik cok yazik olmus...

Yanıtla77
HÜLYAmobilWeb@haberler.com:

Cok güzel avrupalj ya rahat yok artik

Yanıtla29
AtiMobil-IOS:

Cok merak ediyorum...!?!? Acaba bizim Güneydoğu'da bırakın yaralanmayı Askerimiz şehit olduğunda Fransa'da haber oluyor mudur????

Yanıtla010
dalad:

yahudiler kendilerine saldirip mahgdur edebiyati yapacaklar

Yanıtla010
CellatMobil-ANDROID:

beter olsun ırkçı, faşist fransa

Yanıtla36
vatandas:

salak, yarim is cikartmis. . .

Yanıtla07
LALE:

AFERİM PIÇAKLAYIN BİRBİRİNİZİ BİZDE SEVİNELİM

Yanıtla25
mahşermobilWeb@haberler.com:

Ne yapalim yani.milli yas mı ilan edelim. Benim askerim polisim beni ilgilendirir

Yanıtla07
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title