Haberler

Fuar Basın Toplantısı ve Özal Makale Yarışması Ödül Töreni

Güncelleme:
Abone Ol

"Türk Siyaset Tarihinde Özal" Konulu Makale Yarışması

Malatya Belediyesi'nin 2010 yılı kültürel etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği ve Şubat ayında start verdiği "Türk Siyaset Tarihinde Özal" konulu makale yarışmasının ödül töreni 16 Temmuz Cuma günü yapılacak.

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ı daha yakından tanımak, ülkemiz için yaptığı hizmetlerin önemini kavramak, vefatının ardından Türkiye'nin karşılaştığı sosyal, ekonomik ve siyasal zorlukları aşmada onun görüşlerinden nasıl yararlanabileceğini ortaya çıkarma amacıyla düzenlenen yarışmanın ödül töreni 16 Temmuz Cuma günü, saat 17.00'de, Kanalboyunda bulunan eski Halk Eğitim Merkezi salonunda gerçekleştirilecek.

Makale yarışmasının jüri üyeleri ise bir birinden seçkin isimlerden oluşuyor. Jüri Üyeleri; Vali – Milletvekili - Turgut Özal Düşünce ve Hamle Derneği Başkanı Galip Demirel, Milli Eğitim eski Bakanlarından Turgut Özal'ın çalışma arkadaşı Hasan Celal Güzel, tiyatro sanatçısı hemşerimiz Kenan Işık, şair - yazar hemşerimiz Cumali Ünaldı ile gazeteci – yazar Ahmet Kekeç'ten oluşuyor.

Makale Yarışmasında derece giren eserlere verilecek olan ödüller ise şöyle;

Yarışma birincisine 2000 TL

Yarışma ikincisine 1000 TL

Yarışma üçüncüsüne de 500 TL

Mansiyon ödülü olarakta Cumhuriyet altını verilecek.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title