Haberler

Galatasaray'da Yeni Sezon Hazırlıkları

Abone Ol

Yeni Sezon Hazırlıklarını Hollanda'nın Venlo Kentindeki Horst Kasabasında Sürdüren Galatasaray, Çalışmalarına Bu Sabah Gerçekleştirdiği İdmanla Devam Etti.

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'nın Venlo kentindeki Horst kasabasında sürdüren Galatasaray, çalışmalarına bu sabah gerçekleştirdiği idmanla devam etti.

Teknik direktör Frank Rijkaardyönetiminde başlayan antrenman yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü. Antrenman, oyuncuların yaptığı düz koşu, açma ve germe hareketleriyle başladı. Ana bölümde ise fizik kondisyon, dayanıklılık ve topla koordinasyon çalışmaları yapıldı.

Kaleciler, antrenör Nezih Ali Boloğlu yönetiminde özel idman gerçekleştirdiler. Hazırlık kampına dün katılan Eray İşcan, bu çalışmada Ufuk Ceylan, Aykut Erçetin ve Leo Franco ile birlikte yer aldı. Antrenman, oyuncuların soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Sağ aşil tendonundaki rahatsızlık süren Milan Baros, kondisyonerler gözetiminde bir çalışma yaptı. Sol arka adalesindeki ağrı nedeniyle takımla birlikte idman yapamayan Çağlar Birinci, çalışmalarına fizyoterapistler eşliğinde devam etti

Dün akşam oynanan Homberg maçında aldıkları darbeler sonrası hafif sakatlıklar yaşayan Mehmet Batdal ve Aydın Yılmaz'ın tedavileri ise otelde kurulan sağlık merkezinde yapıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title