Haberler

Eylül ve Leyla, Fenerbahçe'yi Kahretti: Sessiz Kalmayacağız

Güncelleme:
Abone Ol

Minik Leyla'nın cansız bedeninin bulunmasının ardından Fenerbahçe Kulübü, resmi sosyal medya hesabından "Gizem'lerimiz, Eylül'lerimiz, Leyla'larımız için sessiz kalmayacağız" paylaşımı yaptı.

18 gündür aranan 4 yaşındaki Leyla'nın dere yatağında cansız bedeninin bulunmasının ardından Fenerbahçe Kulübü resmi sosyal medya hesabından "Gizem'lerimiz, Eylül'lerimiz, Leyla'larımız için sessiz kalmayacağız" paylaşımı yaptı.

KÜÇÜK KIZLARIN ÖLÜM HABERİ TÜRKİYE'Yİ KAHRETTİ

Son günlerde artan kayıp çocukların ölüm haberleri Türkiye'yi derinden sarstı. Özellikle Ankara Polatlı'da cansız bedeni bulunan Eylül ile Ağrı'da 18 gündür aranan Minik Leyla'nın ölüm haberi kahretti.

Fenerbahçe Kulübünden Eylül ve Leyla Paylaşımı: Sessiz Kalmayacağız

MİNİK LEYLA'NIN CANSIZ BEDENİ DEREDE BULUNDU

Ağrı'da dedesinin köyüne giden ve kaybolan minik Leyla'nın cesedi, köyün 3 kilometre uzaklığındaki derede bulundu.

Fenerbahçe Kulübünden Eylül ve Leyla Paylaşımı: Sessiz Kalmayacağız

EYLÜL'ÜN KÜÇÜK BEDENİ BABASININ TARLASINDA GÖMÜLÜ BULUNDU

8 yaşındaki Eylül Yağlıkara, Ankara Polatlı'da 1 hafta boyunca arandı. Minik Eylül'ün cansız bedeni, babasının tarlasında bir elektrik direğinin altında gömülü bulundu. Acı haber, tüm Türkiye'nin yüreğini dağladı.

Fenerbahçe Kulübünden Eylül ve Leyla Paylaşımı: Sessiz Kalmayacağız

Fenerbahçe'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşım şöyle:

Gizem'lerimiz, Eylül'lerimiz, Leyla'larımız için sessiz kalmayacağız.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

minik leyla Galatasaray Eylül 3.Sayfa Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (16)

Ece:

Idam gelsin

Yanıtla114
Elif koca:

bu caniler asılmalı İdam idam

Yanıtla014
Girbetci:

Bi siz eksiktiniz sanki siyasi parti gibisiniz kapinizdaki tabelayi degisin gezizekalilar ali koc degilmiydi geziyi finanse eden devletin futbol kluplerinin statusunu gizden gecirmesini tavsiye ediyorm spormu yapiyorlar siyasetmi

Yanıtla93
Efeler:

Oldu birkac taraftari daha cekebilmek icin fenerbahce kulübü olaya el atmis! Yaziklar olsun bu zihniyete...arkadas Koc holding el atsin neden bir spor kulübünün reklamini böyle acı olayı kullanarak yampaya kalkiyorsunuz?

Yanıtla84
Eda gök:

Cinsel istismarlar için idam gelsin yeter artık!!!

Yanıtla110
Ademoğlu:

Lan bu gece kulübculerine ne oluyor ne zamandan beri milletin derdiyle denetlenir oldunuz

Yanıtla73
Ö.D:

Allah rahmet etsin diyemicem zaten zinadan alkolden gitmiş ve birde bu kadar masum eylüller ve leylalar bu dünyadan onun zevk diye yaparak öldüğü şeyden acı bi şekilde daha ağzı süt kokarken göçüp giderken buna üzülmek onlara hakaret sayılır

Yanıtla18
Gokhan altun:

Yeter ulan yeter artik yeteeeerrrrr mahvolduk tukendik bittik kahrolduk bu haberleri duyup hergun aglamaktan bittim bunlari duyup okumaktansa olmeyi tercih ederim

Yanıtla16
Burası yeni Türkiye:

Sorsan hepsi müsliman işte ye i Türkiye

Yanıtla43
malcolm x:

bravo fb evet artık bir sosyal ve sorunsal konulara eüildiğin için artık sizden toplum amaçlı bütün konularda topluma destek istiyoruz.atatürkün takımınada bu yakışır.teşekkürler ali koç fb geri döndüğü için.....

Yanıtla33
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title