Haberler

Galatasaray Voleybol Şubesi Sezonu Açtı

Abone Ol

Sarı-kırmızılı KULÜBÜN BAŞKAN YARDIMCISI ÖZTÜRK.

Sarı-kırmızılı KULÜBÜN BAŞKAN YARDIMCISI ÖZTÜRK: "HEM ERKEK, HEM DE KADIN VOLEYBOL TAKIMIMIZDAN ŞAMPİYONLUK BEKLİYORUM"

Galatasaray Voleybol Şubesi sezon açılışı bugün Pamukspor Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Açılışa, Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cibara, Yönetim Kurulu Üyesi Aka Gündüz Özdemir, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Sicil Kurulu Başkanı Serdar Eder, GSYİAD Başkanı İsmail Sarıkaya, Voleyboldan Sorumlu Eski Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Orhon, Basketbol Şube Sorumlusu Hakan Üstünberk, Voleybol Şube Kaptanı Cem Kartal, Voleybol Şube Sportif Direktörü Orkun Darnel, Galatasaray Yurtiçi Kargo Menajeri Murat Ersoy, Galatasaray Medical Park Menajeri Neslihan Turan, Voleybol Altyapı Koordinatörü Şükrü Yengil, Galatasaray Yurtiçi Kargo Baş Antrenörü Işık Menküer, Galatasaray Medical Park Baş Antrenörü Dragan Nesic, Galatasaray Yurtiçi Kargo Voleybol Komitesi Yönetim Kurulu Üyeleri, sporcular ve kulüp üyeleri katıldılar.

Açılışta açıklamalarda bulunan Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, sarı-kırmızılı kulübün hem erkek, hem de kadın voleybol takımlarından şampiyonluk beklediğini vurgulayarak, "Türk sporunda son zamanlarda yaşanan kaos ortamında Galatasaray'ın temsil ettiği değerlerin önemi bence bir kez daha çok net bir biçimde Türkiye tarafından anlaşılmış oldu. Galatasaray gibi büyük bir aileye Pamukspor gibi nezih bir ailenin katılması bizlere gurur verdi, çok teşekkür ediyorum. Mükemmel bir tesis. Ben burada insiyatif kullanarak mükemmel olan tenis tesislerini de göz önünde bulunarak Galatasaray'da yeni çağın en önemli sporlarından bir tanesi olana tenis branşının açılmasını ilk yönetim kurulu toplantısında gündeme getireceğim. Eminim Pamukspor da bu insiyatifimi destekleyecektir. Burada hem erkek, hem de kadın voleybol takımımızdan şampiyonluk beklediğimizi ifade etmek istiyorum. Mehmet Cibara ve ekibine çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Spor Kulübü Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cibara ise "Tabii ki herkes gibi biz de çok mutluyuz. Gelen herkese ve sponsorlarımıza çok teşekkür ederim. Bunlar tek başına yapılacak işler değil" dedi.

Etkinlik yönetim ofisinin gezilmesiyle başladı. Sonrasında salonda bir araya gelen kadın, erkek ve altyapı takımları ve teknik ekipler tanıtıldı. Açılış Yalçın Orhon'un hakemliğinde veteran takımın maçı ile devam etti ve yıldız kız ve erkek takımların gösteri maçları ile tamamlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title