Haberler

Gazeteci-Yazar Ümit Zileli, Gözaltına Alındı

Güncelleme:
Abone Ol

Gazeteci-yazar Ümit Zileli, mahkemece hakkında verilen "yakalama kararı" doğrultusunda İzmir'de gözaltına alınarak adliyeye götürüldü.

21. İzmir Kitap Fuarı'na katılmak üzere geldiği İzmir'de bulunan gazeteci-yazar Ümit Zileli, sabah saatlerinde kaldığı otele giden polisler tarafından, mahkemece hakkında verilmiş "yakalama" kararı doğrultusunda gözaltına alındı.

Zileli, Alsancak Polis Merkezi'ndeki işlemlerinin ardından İzmir Adliyesi'ne götürüldü.

NEDEN GÖZALTINA ALINDI?

Zileli'nin avukatı Murat Ergün, yaptığı açıklamada, müvekkilinin hakkındaki yakalama kararına istinaden İzmir Adliyesi'nde nöbetçi hakim karşısına çıkacağını belirterek, "12 Eylül dönemine ilişkin Diyarbakır Cezaevi Müdürüne 'işkenceci' demiş. Buna ilişkin kendisine ulaşılamayınca hakkında yakalama kararı çıkarılmış. Birazdan ifade verecek." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Ümit Zileli İzmir Medya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

YİLMUT:

DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLAR. . . !!!!

Yanıtla233
ramazan:

ne kadar kolay oldu insanları içeri almak , al sana demokrasi.

Yanıtla129
YİLMUT:

birisi hapishane müdürüne işkenceci deyince Pazar sabahı erkenden karakola götürülüyor. . . biri çıkıp o deccal ve yobaz kıyafeti ile ki kıyafet kanununa göre zaten sokak da dolaşması bile yasak. . . YILLARDAN BERİ KUTLANAN ÇOCUK BAYRAMIMIZA DİL UZATIYOR. . . CUMHURİYETE DİL UZATIYOR. . bu yobaz cüppeli lakaplı serbestçe sokaklarda fetvalar veriyor AMMA VE LAKİN HİÇ BİR SAVCIMIZ BU ADAMA ULAŞAMIYOR. . . SORGULAMIYOR. . . ve bunlar ülkenin her tarafında mantar gibi türüyorlar. . . . !!!!

Yanıtla017
MEZARLIKLAR MÜDÜRÜ:

SİMİT ÇALANIN TUTUKLANDIĞI ÜLKEDE ÜMİT ZİLELİNİN TUTUKLANMASI NEDEN SANSASYONEL OLUYORKİ

Yanıtla113
YİLMUT:

hapishane müdürü için işkenceci demiş miş. . . . . VAY BE. . . . SEN NASIL İŞKENCECİ DERSİN. . . . ADAMI SABAHIN KÖRÜNDE BÖYLE YAKA PAÇA YAKALARLAR. . . ÖNEMLİ OLAN İÇERİ TIKMAK FALAN DEĞİL. . . GÖREVİNDEN SOĞUTMAK. . . EZİYET ETTİRMEK. . . ÜRKÜTMEK VE KORKUTMAK. . . SENMİSİN AKP KARŞITI OLAN. . . SENMİSİN DOĞRULARIN ARKASINA SAKLANAN. . . SENMİSİN CUMHURİYETÇİ VE ATATÜRKÇÜ OLAN. . . !!!?????

Yanıtla212
AYSE ZUHAL:

Bir kelime bin işlem. . . . . . Anahtar kelime dokünanı yakarim

Yanıtla112
vatan:

demek birisine iskenceci dedigi icin tutuklanmak istenmis. hic inanmiyorum . o zaman herkes cezavinde olmasi lazim

Yanıtla76
ramazan:

anlaşılan akp bu konu da hertürlü önlemi almış , sus ve konuşma koşursan ya pkkli , yada parelelcisin , vatan ugruna can vermiş yada gazi olmuş insanlara bile bu damgayı çok rahat bir şekilde kes yapıştır ekle, yi çok mükembel yapıyorlar tebrikler, zaten bu akp nin en profosyolce yaptıgı tek bu var, haksızlık etmeyelim birde yandaşa ve kendilerine rant , çagın operosyanlarını da unutmamak lazım.

Yanıtla08
tatar:

bu işdede var bı bıt yenıgı bu adam paralelcılere ve cumuhuriyet gazatesıne top atışları yapıyordu . o başını yemış olabılır

Yanıtla42
FALSOCU:

HDPLİLERHERGÜN SÖYLÜYOR . BÜLENT ARINÇTA SÖYLEMİŞTİ 78 MİLYONUN ÖNÜNDE. ŞİMDİ MİLLETVEKİLİ DEĞİL SANIRSAM . ALIN GÖTÜRÜN .

Yanıtla15
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title