Haberler

Gazeteci Yenidoğan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Güncelleme:
Abone Ol

Gazeteci Cihat Yenidoğan, kurucularından olduğu Trabzon Gazeteciler Cemiyeti önünde düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Uzun yıllar gazetecilik, ardından da bakanlık düzeyinde basın danışmanlığı, Özel Kalem Müdürlüğü gibi görevler üstlenen sürekli basın kartı sahibi 71 yaşındaki Cihat Yenidoğan için Trabzon Gazeteciler Cemiyeti önünde tören düzenlendi.

Törende konuşan Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkan vekili Yusuf Turgut, Yenidoğan'ın mesleğe tutkusunu dile getirdi, "Ankara'da görev üstlendikten sonra da sürekli olarak bizi destekleyen ve Trabzon'u asla unutmayan bir değerimizi kaybettik. Hepimizin başı sağ olsun" dedi.

Cemiyet üyesi İhsan Öksüz de, "İz bırakan bir insandı. Trabzon basını böyle değerleri saygı ve sevgiyle anacaktır" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından omuzlara alınan Yenidoğan'ın cenazesi, Trabzon İskender Paşa Camii'ne getirildi. Öğle namazı sonrasında kılınan cenaze namazına Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Emniyet Müdürü Murat Köksal, gazeteci meslektaşları, arkadaşları ve yakınları katıldı. Yenidoğan'ın cenazesi, namazın ardından toprağa verilmek üzere Gümüşhane'nin Emirler köyüne götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yusuf Turgut Yenidoğan Trabzon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title