Haberler

Gazi Caddesi'nde Asfalt Yenileme

Güncelleme:
Abone Ol

Elazığ Belediyesi asfalt yenileme çalışmaları doğrultusunda şehrin merkezi konumunda bulunan Gazi Caddesi'nin bir bölümü üzerinde asfalt yenileme çalışması gerçekleştirildi.


Belediye Başkan Vekili Karahan Çelik, sürücülere daha rahat bir sürüş imkânı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi. Vatandaşların sıkıntı yaşamaması adına ivedilikle tamamlanan çalışmaların ardından yapılacak soğutma çalışmaları sonrasında cadde gece 24.00'ten itibaren trafiğe açılacak.

"VERDİĞİMİZ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİZ"

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Havaların ısınmasıyla birlikte şehir genelinde yürütülen asfalt bakım-onarım çalışmalarımız hızlandırıldı. Ana arter, cadde ve sokaklarda sürücülerimize daha rahat ve konforlu bir sürüş olanağı sağlamak amacıyla çalışmalarımız devam etmektedir. Gazi Caddesi üzerinde gerçekleştirdiğimiz çalışmalar nedeniyle vatandaşlarımıza verilen geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Asfalt serim-bakım ve onarım çalışmalarımız, şehrin genelinde aralıksız devam edecektir" denildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Elazığ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title