Haberler

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Kongresi Yapıldı

Abone Ol

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti kongresi yapıldı GAZİANTEP Gazeteciler Cemiyeti 25'inci olağan genel kurulunda mevcut başkan İbrahim Ay güven tazeledi.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti kongresi yapıldı

GAZİANTEP Gazeteciler Cemiyeti 25'inci olağan genel kurulunda mevcut başkan İbrahim Ay güven tazeledi.

Gaziantep Ticaret Odası'nda, sektörün emektar isimlerinden Galip Ünlükara'nın divan başkanlığını yaptığı kongreye, 231 cemiyet üyesinden 163'ü katıldı. Tek liste ile gidilen ve 160 üyenin oy kullandığı kongrede son dönemde yapılan çalışmaları anlatan Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, "Cemiyetimizi, kentin tüm organlarıyla iletişim halinde olan bir vizyona kavuşturduk. Herkese kapımızı açtık. Bu bağlamda daha önce üyelikten ihraç edilen cemiyetimizi, Türkiye Gazeteciler Federasyonu'na tekrar üye yaptık ve Ankara'da temsil noktasında elimizi güçlendirdik. Yeni dönemimizde birlik ve beraberlik içerisinde en büyük hedefimiz olan konut projesini de hayata geçirerek, tamamlayacağız" dedi.

Yeni dönemde yönetim kurulu ile birlikte samimi şekilde çalışarak daha iyi hizmet için çabalayacaklarını anlatan Ay, "Sadece yönetim kademesiyle değil, tüm üyeleriyle bir ekip olduğumuz zaman sorunları kolayca çözebiliriz. Ekip ruhu her başarının anahtarıdır ve biz tüm üyelerimizle bir ekibiz" diye konuştu.

İbrahim Ay'ın konuşmasının ardından kongreye katılan 163 üyeden 160'ı sandığa giderek oy kullandı. Yapılan oylama sonunda 160 üyenin oyunu alan İbrahim Ay başkanlığındaki yeni yönetim kurulu göreve seçildi. 3 yıllığına kentte gazetecileri temsil edecek olan Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

"İbrahim Ay, Hasan Kırmızıtaş, Aydın Akyürek, Bülent Çulcuoğlu, Hanifi Kılıç, Yaşar Yavuz, Fevzi Tekin, Mehmet Boncuk, Gülşah Sert, Deniz Yükselir, Özlem Karıncalı, Bekir Şahin, Hacı Salıcı ve İsmail Şahin."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Gaziantep Ticaret Odası İbrahim Ay Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title