Haberler

Gaziantep'te CHP İl Yönetiminden Şoförlere Ziyaret

Abone Ol

Gaziantep'te CHP il yönetiminden şoförlere ziyaret CHP Gaziantep İl Başkanı Nesrin Tuncel ve yönetim kurulu üyeleri, Otobüsçüler Kamyoncular ve Kamyonetçiler Esnaf Odası'nı ziyaret etti.

Gaziantep'te CHP il yönetiminden şoförlere ziyaret

CHP Gaziantep İl Başkanı Nesrin Tuncel ve yönetim kurulu üyeleri, Otobüsçüler Kamyoncular ve Kamyonetçiler Esnaf Odası'nı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gaziantep Otobüsçüler Kamyoncular ve Kamyonetçiler Esnaf Odası Başkanı Cengiz Polat, esnaflarının sorunlarını önemsedikleri için CHP İl Başkanı Nesrin Tuncel ve ekibine teşekkür etti.

Otobüs, kamyon ve kamyonetçilerin yaşadığı problemlerden haberdar olduklarını belirten CHP Gaziantep İl Başkanı Nesrin Tuncel ise şöyle konuştu:

'Trafik sigortalarının yüzde 400 oranında artmış olması şoför esnafının kamyoncu esnafının bu sigortayı yaptırmaması sonucunu doğuracaktır. Bu da karayollarında çoğu aracın sigortasız olması nedeniyle hem oluşacak kazalarda hem mal hem can kayıplarında bunun ödemesinin zor olmasına ve şoför esnafının daha çok mağdur olmasına neden olacak.?

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cengiz Polat Gaziantep Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title