Haberler

Gaziantep'te İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto eden motosikletli konvoy

Güncelleme:
Abone Ol

Gaziantep'te Kudüs Platformu tarafından düzenlenen programa katılan yaklaşık 300 motosikletli, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek için Şahinbey Millet Camisi ve Külliyesi'ne kadar konvoy düzenledi.

Gaziantep'te yaklaşık 300 motosikletli İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etti.

Gaziantep'te Kudüs Platformu tarafından düzenlenen programa katılan motosiklet sürücüleri 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na toplandı.

Burada akşam namazının kılınmasının ardından motosiklet sürücüleri, ellerinde bayraklarla tekbir getirerek Şahinbey Millet Camisi ve Külliyesi'ne kadar konvoy yaptı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, gazetecilere, Filistinlilerin sesini duyurmak için Türkiye'de birçok program düzenlendiğini söyledi.

Dünyanın Filistinlilerin sesini duymadığını aktaran Tahmazoğlu, "Filistinli kardeşlerimize sahip çıkmak adına program düzenlendi. Farkındalık oluşturmak ve sürekli gündemde tutmak için düzenliyoruz. Gazze bizim açımızdan çok önemli. Biz Gazze Belediyesiyle kardeş belediyeyiz." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Motosiklet gaziantep Şahinbey Politika İsrail Güncel Gazze Kudüs Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title