Haberler

Provokatörler yine sahnede! "Yabancı uyruklu kişi, briketle polisi yaraladı" dediler, gerçek bambaşka çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Gaziantep'te yabancı uyruklu bir kişinin evin çatısından attığı briketle bir polis memurunu yaraladığı iddiası asılsız çıktı. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, iki grup arasında çıkan kavgaya müdahale eden bir komiser yardımcısının ahşap sandalyenin kafasına isabet etmesi sonucu yaralandığını belirterek, "Olaya karışan her iki taraf da Türk vatandaşı olup iddialar tamamen provokasyon amaçlıdır." açıklamasını yaptı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılan, " Gaziantep'te yabancı uyruklu bir kişinin evin çatısından attığı briketle bir polis memuru yaralandı, durumu kritik" iddiasının doğru olmadığını bildirdi.

KAVGAYA MÜDAHALE EDEN KOMİSER YARDIMCISI YARALANDI

DMM'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Gaziantep Barak Mahallesi'ndeki bir binada ikamet eden vatandaşlarla sokaktaki bir grup arasında tartışma çıktığı, olay yerine gelen bir komiser yardımcısının binadan atılan ahşap sandalyenin kafasına çarpması sonucu hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandığı belirtildi.

"İDDİALAR TAMAMEN PROVOKASYON AMAÇLIDIR"

Yaralı polisin tedavisinin devam ettiği kaydedilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Olaya karışan her iki taraf da Türk vatandaşı olup iddialar tamamen provokasyon amaçlıdır. Bahse konu binada oturan 4, tartışmaya girdikleri gruptan 2 şahıs olmak üzere toplam 6 şüpheli yakalanmış, olayla ilgili soruşturma başlatılmıştır. Kamuoyunu provoke etmeye yönelik asılsız iddialara itibar etmeyiniz."

Gaziantep'te polis memuruna saldırı iddiası doğru değil

Gaziantep'te polis memuruna saldırı iddiası doğru değil

Kaynak: AA / Güncel

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi Sosyal Medya Gaziantep Politika Güncel Polis Medya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

şahabettin Ayyıldız:

Bu göçmen işi daha çok su kaldırır çözüm bulunmalı

Yanıtla17122
Perwer:

Katil esed söyleminden Sayın Esad moduna geçildiğine göre, Türkiye'deki Suriyeli mültecilerinin tamamına yakını en geç beş yıl içinde ülkelerine geri gönderilsin aksi halde mültecilerin mevcut doğurganlık hızıyla sayıları çok daha fazla artacagından İlerleyen yıllarda Türkiye içinde mültecilerden dolayı önü alınamayacak sonuçlar çıkabilir. Ensar ve muhacirlikte bir yere kadar

Yanıtla1286
Osman Kara:

Her hıyarım var diyene koşar olduk...

Yanıtla479
Ahmet null:

Bunları görmek istemiyoruz bu misafirlik başka boyuta geçti dükkan açtılar ev aldılar yerleşti adamlar aç gözlü ev dükkan sahipleri de onlara verdi olan yerli halka oldu

Yanıtla540
MASUMANE3438:

bütün mültecileri göndereceğiz diyene kadar bu halkı sakinlestirenezsiniz halkla inatlaşmayin ateşe benzin dökmeyin

Yanıtla214
Ayaz hayat:

istemiyorum gitsinler yeter mültecilerin gitmesi için yazıyorum

Yanıtla07
zebil animation:

millet bıktı normal yollarla gitmeyecekler vatandaşı başka yollara sevk ettirecekler durum onu gösteriyor

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title