Haberler

Gaziantep'teki depremzede çocuklar için sünnet töreni düzenlendi

Güncelleme:
Abone Ol

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerde etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ve İslahiye ilçelerinde 22 depremzede çocuk için sünnet töreni düzenlendi. İzmir'de kurulan 'Siz Yalnız Değilsiniz, Biz Buradayız' grubu tarafından organize edilen törende çocuklar doyasıya eğlendi ve sünnet olmak üzere Gaziantep'e gönderildi.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerde etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ve İslahiye ilçelerinde 22 depremzede çocuk için sünnet töreni düzenlendi.

İzmir'de gönüllü kadınlar tarafından kurulan "Siz Yalnız Değilsiniz, Biz Buradayız" grubu, Nurdağı ve İslahiye ilçelerinde depremzede 22 çocuk için Nurdağı Cami Meydanı'nda toplu sünnet şöleni düzenledi.

Törende çalınan müzik eşliğinde doyasıya eğlenen çocuklar, ellerine kına yaktı, otobüse binip konvoy eşliğinde şehir turu attılar.

Çocuklar daha sonra sünnet olmak üzere Gaziantep'e gönderildi.

Programa hayırsever grup temsilcisi Mine Kapı, grup üyeleri Remziye Dokur ve Dr. Mehmet Çoban ile aile fertleri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Kahramanmaraş gaziantep İslahiye Nurdağı Güncel Sünnet Yaşam Çocuk İzmir Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title