Haberler

Gazze Şeridi'nde İsrail Saldırıları Sonucu Altyapıda Büyük Tahribat

Güncelleme:
Abone Ol

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları on binlerce can kaybına neden olurken, bölgedeki altyapıda da büyük tahribat meydana geldi. Filistinliler su ihtiyaçlarını karşılayabilmek için kova ve bidonlarla geçici çözümlere başvurmak zorunda kalıyor. Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) Haziran ayında sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, Gazze Şeridi'ndeki su, sanitasyon tesisleri ve altyapının yaklaşık yüzde 67'sinin yıkıldığını ya da hasar gördüğünü belirtmişti.

GAZZE, 18 Temmuz (Xinhua) -- İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları on binlerce can kaybına neden olurken, bölgedeki altyapıda da büyük tahribat meydana geldi.

Filistinliler su ihtiyaçlarını karşılayabilmek için kova ve bidonlarla geçici çözümlere başvurmak zorunda kalıyor.

Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) Haziran ayında sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, Gazze Şeridi'ndeki su, sanitasyon tesisleri ve altyapının yaklaşık yüzde 67'sinin yıkıldığını ya da hasar gördüğünü belirtmişti.

Kaynak: Xinhua / Güncel

Uluslararası İlişkiler Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Sosyal Medya Güncel İsrail Çevre Dünya Gazze Medya İnsan Hakları Çevre Uluslararası İlişkiler Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title