Haberler

Gebze'de kavga sonucu 4 kişi bıçaklandı

Güncelleme:
Abone Ol

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir kavga sırasında müdahale edenlerle kavga eden grup arasında çıkan tartışmada 4 kişi bıçaklanarak yaralandı. Olayın ardından 1 şüpheli gözaltına alındı.

KOCAELİ'nin Gebze ilçesinde yolda kavga eden grup ile onları ayırmak için müdahale edenler arasında çıkan tartışmada 4 kişi bıçaklanarak yaralandı. 1 şüpheli, gözaltına alındı.

Olay, gece saatlerinde Beylikbağı Mahallesi Yeni Bağdat Caddesi'nde meydana geldi. Kırmızı ışıkta duran 34 GDM 284 plakalı minibüsteki M.D. ile E.C., iddiaya göre kavşakta kavga eden bir grup genci ayırmak için araçtan indi. Bunun üzerine birbirleri ile kavga eden S.Y., B.Y. ve B.C. ile araçtan inen M.D. ve E.C. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın bıçaklı kavgaya dönüşmesi ile S.Y., B.Y., B.C. ve E.C. çeşitli yerlerinden yaralandı. İhbarla bölgeye polis ve sağlık ekipleri geldi. Yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırdı. M.D. gözaltına alınırken, yaralıların hastanedeki tedavisi sürüyor. Yaralılara tedavileri sonrası işlem yapılacağı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güvenlik Olaylar Kocaeli 3-sayfa Güncel Kavga Gebze Olaylar Güvenlik 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title