Haberler

Gecekonduda Korkutan Yangın

Abone Ol

Kartal'da bir gecekondu da meydana gelen yangın paniğe neden oldu.

Kartal'da bir gecekondu da meydana gelen yangın paniğe neden oldu. Yangın sırasında evde bulunan iki çocuk anneleri tarafından son anda dışarı çıkarılırken yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Hürriyet Mahallesi Akasya Sokak üzerindeki bir gecekonduda saat 13.30 sıralarında yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyürken evde bulunan anne Filiz Özçelik, çocukları Cemre ve Barış'ı son anda evden dışarı çıkarmayı başardı. Yangın yandaki iki gecekonduya da sıçradı. Çevre sakinlerinin haber vermesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

İki küçük çocuğunu son anda alevlerin arasından alarak dışarı çıkarmayı başaran anne Filiz Özçelik yaşadıklarını ağlayarak anlattı. Filiz Özçelik, "Çocukları hastaneye götümek için giydirip hazırlamıştım. Bu sırada birden evde yangın çıktı. Çocuklarımı kucaklayarak hemen dışarı çıkardım. Yangın eletkrik kontağı nedeniyle çıkmış olabilir" dedi.

Polis yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlattı.

(BB) - İstanbul / Kartal

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hürriyet Mahallesi Filiz Özçelik Kartal Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title