Haberler

Gelinin Akrabaları Damadı Bıçakladı

Güncelleme:
Abone Ol

Balıkesır'in Bandırma ilçesinde düğünde damat ve gelinin akrabaları arasında tartışma çıktı. Gelinin yakınları damadı bıçakladı.

Balıkesır'in Bandırma ilçesinde düğünde damat ve gelinin akrabaları arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmada damat, gelinin eniştesi tarafından bıçaklandı.

DAMAT BIÇAKLANDI GELİN FENALIK GEÇİRDİ

Olay Bandırma Öğretmenevi üst salonunda meydana geldi. Salonda damat Uğur Gül ile gelin Fatma Özgür'ün akrabaları arasında bilinmeyen bir sebeple tartışa çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada damat Uğur Gül, gelin Fatma Özgür'ün eniştesi Tuğrul Bozkurt tarafından göğsünden bıçaklandı. Yaralanan Gül, çağrılan 112 acil servis doktorları tarafından yapılan ilk kontrollerinin Bandırma Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Olay sonrasında fenalık geçiren gelin Fatma Özgür de hastane kaldırıldı.

SUÇ ALETİYLE YAKALANDI

Kavga ardından kullandığı bıçak ile birlikte kaçan Tuğrul Bozkurt, güvenlik güçlerince İhsaniye Mahallesi Kayacık Caddesi üzerinde suç aletiyle birlikte yakalandı. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Uğur Gül Bandırma Evlilik Kadın Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (18)

ZORTO:

Ya adam tadına bilene bakmamış yazık):

Yanıtla306
Hasan collimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Yahu sucu kimse de aramayın turk insani vahşi dir kanın da var nurmaldir

Yanıtla156
Destan:

Onceden nefsi terbiyeyi dergahlarda ders gibi islerler insan nefsiyle haraket etmenin insani nasil bir sona getirecegi anlatilirdi, inanin su an Turkiyede birisine soru dahi sormaya cesaret etmek mumkun degil, adamin nefsi elinde maraz cikaracak olay ariyo, cok yazik bir insanin basina dugununde gelebilecek kotu bir olay sonu iyi olur insallah

Yanıtla018
OttmnsmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Arkadaş bizim milletimiz hep yardımsever misafirperver hoşgörülü diye övünüyoruzya o öncedenmiş.şimdi kimsenin kimseye tehammülü yok en ufak bişeyde kavga gürültü.trafiğe çıkarsın magandalar pusuda kavga çıkmasını bekler.düğünde damadı bıçaklamak ne demek la

Yanıtla018
DerinMobil-IOS:

Sonra neden türkiye gelişmiyo!

Yanıtla114
AslimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Eniste kiskanclikdan yapmis olabilir yoksa baldiz baldan tatlidir lafi cok dogruymus

Yanıtla121
ViRÜS DOKTORU:

ülkemizde daha adi konmamis virüsler ve hastaliklar mevcuttur. dedikyaa, insanlarimizda ahlak erozyonu vardir, kimin ne yaptigini sadece Allah biliyor, , insanlar suc makinesi olmuslar.

Yanıtla013
LazkopatmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Madem bıçaklayacaktınız niye verdiniz kızı?

Yanıtla08
Kurtkopatm@m.mm@m.m:

madem kizi verdiniz niye bicakladiniz !

00
alperen:

mutlu günde böyle seylerin yasanması 2 aile icin ömür boyu husumet gibi kalacaktır bıcaklayıpta eline ne gecti

Yanıtla07
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title