Haberler

Genç Kızın, Denizde Kaybolan Ağabeyi İçin Yaktığı Ağıt Yürekleri Dağladı

Güncelleme:
Abone Ol

Samsun'da denize giren 25 yaşındaki Yusuf Ozan Genç, akıntıya kapılarak kayboldu. 16 yaşındaki kız kardeşi Kardelen'in ağabeyinin arkasından yaktığı ağıtlar yürekleri dağladı.

Samsun'da serinlemek için denize giren 25 yaşındaki Yusuf Ozan Genç, akıntıya kapılarak kayboldu. Gözleri önünde ağabeyi denizde kaybolan 16 yaşındaki Kardelen Kır'ın, "Ağabeyim ne olursun çık gel. Kumbaramı seninle paylaşacam. Birazdan ağabeyim çıkıp gelecek ve 'şaka yaptım' diyecek" diyerek gözyaşı döküp ağıt yakması yürekleri dağladı.

YARDIM ETMEK İSTEDİLER AMA BAŞARILI OLAMADILAR

Olay bugün Atakum İlçesi Yeşilyurt Mahallesi'nde meydana geldi. Yusuf Ozan Genç ailesi ve yakınlarıyla birlikte deniz kenarına geldi. Kız kardeşi Kardelen Genç ve diğer aile biriyleri ile denize giren Genç, bir süre sonra akıntıya kapılarak sürüklenmeye başladı. Çevredekiler dalgalı denizde yardım etmek istedi. Ancak başarılı olamayınca Yusuf Ozan Genç gözden kayboldu.

4 SAATLİK ARAMADAN SONUÇ ÇIKMADI

İhbar üzerine sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı dalgıçlar ile Sahil Güvenlik karadeniz Bölge Komutanlığı ekipleri denizde kaybolan Yusuf Ozan Genç'i botla ve deniz dibine dalarak yaklaşık 4 saat süresince arama çalışmalarını sürdürdü ancak sonuç alınamadı.

KIZ KARDEŞİ AĞIT YAKTI: AĞABEYİM NE OLURSUN ÇIK GEL

Bu sırada kıyıda bekleyen Yusuf Ozan Genç'in kız kardeşi Kardelen Genç gözyaşları arasında, "Ağabeyim ne olursun çık gel. Kumbaramı seninle paylaşacam. Birazdan ağabeyim çıkıp gelecek ve 'şaka yaptım' diyecek" diye ağıt yaktı. Yusuf Ozan Genç'i arama çalışmalara hava kararana kadar devam edeceği, bulunamaması halinde arama çalışmalarına yarın devam edileceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yusuf Ozan Yeşilyurt Atakum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (29)

KANUNSUZ:

Allah sabir versin

Yanıtla479
van:

Allah bu acıyı kimseye yasatmasin.

Yanıtla4132
Recep:

Allah yardımcıları olsun yazık olmuş.benim de gözümün önünde böyle biri kayboldu yillar önce hala hatrımda. Çok zor oluyor.

Yanıtla3732
Meduna:

Çok üzüldüm Allahım sabırlar versin

Yanıtla3723
Rambo Dortmund:

Keske benimde senin gibi bir bacim olsa, dunyalari sana verirdim bu devirde boyle kardesler mi kaldi helal olsun kiz senin yedigin ekmeklere kardes var olume gider kardes var gozunu cikarir

Yanıtla3818
vatandaş:

geride kalanlara Allah sabır bersin

Yanıtla349
ARZU:

Kardeş acısı cok zor Allah kimseye yaşatmasın

Yanıtla2427
Des:

Keşke şaka olsa canm keşke akşama cikp gelse :(

Yanıtla3118
yesim:

Rabbim yakinlarina sabir versin .

Yanıtla3213
aaa:

Zebaniler bayram etsin

Yanıtla1031
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title