Haberler

Genç Oyuncu Burcu Çiğil Tarsus'ta

Güncelleme:
Abone Ol

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarında Tarsus Belediye Spor, Botaşspor altyapısından yetişen Burcu Çiğil ile 2 yıllığına anlaştı.

Botaşspor altyapısında yetişen ve son yıllarda gösterdiği performansla göz dolduran Burcu, 2 yıllığına kendini Tarsuslu yapan imzayı attı.

Tarsus Belediyespor'da olmaktan mutlu olduğunu söyleyen genç oyuncu Burcu Çiğil, Tarsus'ta başarılı maçlar çıkaracağını ifade etti.

Bölgenin yetiştirmiş olduğu bir değeri bünyelerine katmaktan mutlu olduğunu söyleyen Tarsus Belediyespor Kulübü Asbaşkanı Hikmet Avşar, genç oyuncuya başarılar diledi.

Asbaşkan Hikmet Avşar, "Gerek kişiliği ile gerekse de sporculuğu ile ön plana çıkan Burcu Çiğil ile 2 yıllığına anlaştık. Burcu bölgemizde yetişen en iyi oyunculardan birisi. Kendisini hem Türkiye liginde hem de Avrupa kupalarında gösterdiği performansla kalitesini ortaya koydu. Burcu uzun yıllar kulübümüze hizmet edeceğine inandığımız bir isim. Kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tarsus Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title