Haberler

Genç Yetenek, Büyük Beğeni Topladı!

Abone Ol

17. Antalya Uluslararası Piyano Festivali, dördündü konserinde sahnesinde Türkiye'nin genç yeteneklerinden piyanist ve klavsenist Tolga Atalay Ün'ü ağırladı.

Ün, Kamuran Gündemir anısına düzenlenen konserde, müzikseverlerin büyük beğenisini kazandı.

Antalyalı müzikseverleri, dünyanın önemli sanatçıları ile buluşturan Antalya Uluslararası Piyano Festivali, dördüncü konserinde sahnesinde Türiye'nin genç yeteneklerinden piyanist ve klavsenist Tolga Atalay Ün'ü ağırladı.

Akm'de, Kamuran Gündemir anısına düzenlenen konsere müzikseverler yoğun ilgi gösterdi.

Müzik otoriteleri tarafından "geleceğin en iyi piyanisti" olacağı düşünülen Tolga Atalay Ün, yeteneği ve çaldığı eserler ile sanatseverlerin büyük beğenisini topladı.

Konser sonrası duygularını dile getiren Ün "Antalya'ya geldiğim andan itibaren çok profesyonel, çok güzel bir organizasyon ile karşılaştım ve böyle bir festivalde yer aldığım için onur duydum. Türkiye'de böyle bir organizasyonun yapılmış olması çok umut verici. Gürer Aykal hocama da sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tolga Atalay Türkiye Antalya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title